Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Camioane, motociclete si muzica, la Cluj

UNTRR anunta ca prima editie a Festivalului International al Transportatorilor, organizata ipreuna cu IRU va avea loc la Jucu, in judetul Cluj, intre 9 si 11 mai.
Pasionatii care vor ajunge in al doilea weekend din mai la Jucu vor vedea cele mai frumoase camioane si motociclete din Romania. Aici va fi desemnat cel mai frumos camion din Sud-Estul Europei, detinatorul primind pe 10 mai trofeul T-Festival: 3000 de euro plus produse si serviicii in valoare de 2000 de euro.
 

Publicul va avea un cuvant greu de spus in ceea ce priveste desemnarea celor mai frumoase motociclete din categoriile: Custom&Cruiser, Naked Street&Touring, Supersport, Enduro &Cross, iar premiul cel mare este in valoare de 2000 de euro plus produse si servicii in valoare de 500 de euro. In cadrul festivalului va avea loc si o intrunire a Top 100 companii de transport din industria romaneasca, ocazie cu care UNTRR si IRU vor acorda premii firmelor reprezentative.
Primele doua seri ale festivalului se vor incheia cu concerte. In prima seara, pe 9 mai, preponderent se va canta rock’n’roll si acustic. Pe afis apar formatiile clujene Natif si Catrhythm,Rob Kingsley (tribut Elvis Presley) impreuna cu Trooper vor readuce pe scena imaginea vie a legendei rock’n’rollului, fiind urmati de Stefan Banica Jr. alaturi de bandul sau. Noaptea se va incheia cu un show de cabaret.
Pentru seara de sambata, in 10 mai, rockul va intra puternic in scena fiind reprezentat de formatiile:Theory of Mind, Grimus, Trooper si legendarii T-REX.
„Incercam sa pornim o traditie a intalnirilor anuale a transportatorilor din Europa de Est, intr-un cadru mai destins. In felul acesta putem dezvolta pe viitor un gen de comunicare si colaborare mai fireasca intre parteneri si public. Nu in ultimul rand cred ca vor fi 3 zile de distractie si buna dispozitie!” Radu Dinescu, secretar general UNTRR:
Desfasurat in perioada 9-11 mai, T-Festival marcheaza instituirea si sarbatorirea pentru prima data a Zilei Transportatorilor, pe data de 9 Mai‚ ziua Sfantului Cristofor, o initiativa UNTRR.
Sfantul Cristofor este considerat protectorul transportatorilor si patronul calatorilor. Biletele pentru T-Festival sunt disponibile incepand cu 11 martie online pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, in reteaua librariilor Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, iar cei din Bucuresti pot sa isi achizitioneze bilete pentru T-Festival si din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), de la Hard Rock Cafe sau de la Palatul National al Copiilor.
Pretul unui bilet de o zi este 50 de lei, iar abonamentul pentru doua zile este de 80 lei – camparea este gratuita.

Articole similare

Ad