Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Carduri de combustibil: card DKV și card OG Clean Fuels

DKV Mobility și OG Clean Fuels (OG) – o companie petrolieră cu sediul în Olanda care se concentrează pe combustibili alternativi, cum ar fi Bio-CNG, Bio-LNG, HVO (motorină sintetică), hidrogen și soluții de încărcare pentru vehiculele electrice – au introdus un așa-numit „card co-branded”. Cu acest card, clienții OG își pot deconta în mod convenabil și sigur tranzacțiile de realimentare atât la stațiile de alimentare deținute de OG, cât și în cadrul rețelei DKV Mobility, au declarat cele 2 companii.

„Suntem încântați de faptul că OG Clean Fuels ne-a ales ca partener strategic pentru introducerea unui card co-branded și a încredințat DKV Mobility aspectele sensibile pentru clienți ale funcționalităților de plată și raportare”, a declarat Manuel von Mohrenschildt, Director Partner & Solution Sales. Ca parte a activităților partenerilor de vânzări DKV Mobility, aceștia vor sprijini OG Clean Fuels în „furnizarea de energie verde în întreaga Europa folosind sistemele și procesele DKV Mobility”.

Cardul de carburant co-branded OG/DKV se potrivește perfect cu planurile de creștere internațională ale OG Clean Fuels. Cu cardul co-branded, clienții acestora au acum acces la rețeaua de carburanți curați și pot folosi un singur card pentru a alimenta în toate țările în care OG este activă.

DKV Mobility și-a stabilit obiectivul de a deveni pozitiv din punct de vedere climatic până în 2023 și de a-și sprijini clienții să reducă intensitatea emisiilor de dioxid de carbon a flotelor lor cu 30 % până în 2030, comparativ cu anul de referință 2019.

Articole similare

Ad