AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

cargo-partner a inaugurat centrul iLogistics langa aeroportul din Viena

cargo-partner a sarbatorit, la sfarsitul lui septembrie a.c., deschiderea oficiala a centrului sau inovator iLogistics, de langa aeroportul din Viena, alaturi de un numar de 250 de invitati. Operatiunile in noua locatie au inceput de la 1 iunie a.c., exact la un an de la demolarea constructiei vechi, iar acum, ceremonia de inaugurare a oferit ocazia de a multumi echipei responsabile pentru proiect, precum si clientilor si partenerilor din regiune.
 

Printre surprizele serii s-a numarat taierea traditionalei panglici cu un bustean, realizata de CEO-ul cargo-partner Stefan Krauter si Gerhard Schödinger, reprezentant al Parlamentului din Lower Austria. Acestia au folosit drujbe livrate de producatorul de echipamente electrice Makita.
„Industria de transport si logistica este in permanenta miscare. In perioadele de globalizare si digitalizare, trebuie sa ne transformam si sa ne adaptam constant, pentru a ramane «inaintea curbei». Regiunea aeroportului din Viena a fost intotdeauna un hub important pentru noi si, prin centrul iLogistics, am creat un proiect de arhitectura durabila din punct de vedere ecologic si economic“, a declarat Stefan Krauter.
Centrul cargo-partner este construit doar din lemn, de la acoperis, pereti, pana la fatada. In total au fost utilizati 4.200 m³ de lemn, fiecare metru cub de lemn care inlocuieste alte materiale de constructie ajutand la reducerea emisiilor de CO? in atmosfera cu o medie de 1,1 t. In plus, constructiile din lemn sunt rezervoare masive de carbon: in fiecare metru cub de lemn sunt depozitate 0,9 t de CO?. Pentru cei 4.200 m³ de lemn folosit in Centrul iLogistics, avem ca rezultat o reducere totala a CO? de 8.400 de tone.
Pe o suprafata totala de 12.250 m², Centrul iLogistics din Fischamend (situat in apropierea sediului companiei) ofera 24.500 locatii pentru paleti in sistemul de rafturi tip high-bay, precum si 32.000 de cutii pentru piese mici, 2.000 m² pentru manipulare operativa si cateva zone cu destinatie variabila. Depozitul de ultima generatie ofera echipamente dedicate pentru depozitarea si manipularea diferitelor tipuri de marfuri – de la piese mici la paleti standard sau marfuri lungi si grele. Aici, cargo-partner ofera clientilor sai un pachet complet de servicii pentru logistica pieselor de schimb, industriile de retail si eCommerce, inclusiv o gama larga de servicii cu valoare adaugata.
Prin noul sau centru iLogistics, cargo-partner a creat 35 de locuri de munca suplimentare, ajungand la un total de peste 300 de angajati doar in locatia din Fischamend si de aproximativ 500 in toata Austria.
In ultimii ani, cargo-partner a investit foarte mult in extinderea capacitatilor sale logistice la nivel mondial. Suplimentar acestui proiect, cele mai recente investitii includ noile centre iLogistics din Sofia si Ljubljana, precum si extinderea Centrului iLogistics din Dunajska Streda, Slovacia.
Denumirea speciala „Centru iLogistics“ este folosita pentru depozitele construite de cargo-partner ce permit integrarea clientilor prin proiectarea si personalizarea proceselor de depozitare conform cerintelor specifice fiecarui proiect in parte.
In Romania, cargo-partner Expeditii srl este prezent de 18 ani, oferind servicii complete in transportul si logistica marfurilor. In 2017, compania a generat o cifra de afaceri de 32 milioane euro si un total de 50,000 transporturi (transport aerian, maritim si terestru).

Articole similare

Ad
Ad