Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cargo-partner isi dubleaza capacitatea de depozitare a centrului logistic din Slovacia

Cargo-partner investeste trei milioane de euro in extinderea centrului din Dunajska Streda, Slovacia, in vederea atingerii unei capacitati de stocare de 22.000 paleti. Compania isi mareste capacitatea de depozitare din Slovacia, unde opereaza in prezent prin intermediul a doua centre logistice. Unul este situat in Bratislava si are o capacitate de stocare de 14.000 paleti, iar celalalt in Dunajska Streda unde capacitatea curenta de stocare este de 7.000 paleti.
 

In ianuarie 2016, cargo-partner a demarat a doua faza de constructie a centrului logistic din Dunajska Streda. Noul spatiu va avea o capacitate de stocare de peste 15.000 paleti si o suprafata totala de 7.200 metri patrati. Finalizarea proiectului este programata pentru sfarsitul verii 2016.
Platforma logistica cargo-partner este singura din Slovacia care ofera conexiune imediata cu terminalul de containere Metrans. Partea de depozit destinata operatiunilor de cross-docking prevede noua cai de acces/iesire unde containerele pot fi incarcate/descarcate direct in/din tren. Din acel punct, sunt directionate catre cea mai rapida ruta intermodala pentru a ajunge in porturile din Hamburg, Bremerhaven, Koper si Rijeka. In planul de investitii pentru acest proiect a fost alocat un buget de 3 milioane EUR.
In Romania, cargo-partner si-a dezvoltat, in anul 2015, segmentul de warehousing prin extinderea spatiului de depozitare din Timisoara, de la 6500 mp / 11.000 paleti capacitate de stocare, la 14.700 mp / 25.000 paleti capacitate de stocare.

Articole similare

Ad