Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cargus deschide al doilea depozit lângă București și își dublează capacitatea de sortare

Cargus, unul din principalii jucători din piața locală de curierat, a inaugurat cel de-al doilea depozit din zona Bucureștiului. Localizat în Dragomirești-Deal (Ilfov), noul centru logistic face parte dintr-un proiect de investiții de 7.400.000 de euro și va dubla capacitatea de sortare în București, oferind posibilitatea de a procesa  20.000 de colete pe oră.

„Creșterea continuă a pieței din ultimii ani, dar și noul context, care a generat un salt uriaș în piața de e-commerce, sunt principalele motive care stau la baza deciziei de a investi în construirea unui nou depozit. Vrem să rămânem un partener de încredere pentru clienții noștri, iar poziția puternică pe care o avem pe piață ne face să continuăm eforturile și investițiile pe care Cargus le-a făcut în ultimii ani pentru a răspunde noilor cerințe și pentru a îmbunătăți în mod constant calitatea serviciilor noastre”, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Noul depozit a generat peste 250 de locuri de muncă. Cargus a anunțat recent investiții majore într-un nou centru de sortare în Timișoara, dar și o campanie de angajare pentru 1.000 de noi profesioniști în curierat care să se alăture echipei de 5.000 de angajați și parteneri.

Articole similare

Ad