AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Catalin Olteanu, „managerul anului din logistica”

Gratie implicarii active intr-o multime de activitati menite sa imbunatateasca imaginea furnizorilor de servicii logistice si sa motiveze studentii – viitori angajati ai firmelor de logistica din Romania – Catalin Olteanu, directorul FM Romania, a castigat trofeul Tranzit pentru al doilea an consecutiv, dupa ce si rezultatele companiei pe care o conduce s-au imbunatatit constant. Asta in conditiile in care firma isi continua investitiile in capacitati proprii de depozitare, ceea ce cu siguranta o va plasa printre cei mai eficienti operatori de logistica in anii care urmeaza.
 

Pe locurile al doilea si al treilea s-au situat David Goldsborough (Tibbett Logistics), gratie progresului financiar foarte mare facut de firma cu capital britanic, respectiv Dragos Geletu, managing partner la KLG Europe Logistics. Dragos Geletu a castigat anul acesta si premiul de popularitate, fiind al doilea titlu de acest gen castigat in cadrul competitiilor de gen organizate de revista Tranzit.
O mentiune speciala a fost acordata lui Bogdan Dragomir, directorul general Step One, datorita dezvoltarii continue a companiei care efectueaza, insa, preponderent activitati de transport intern si international, dar sub umbrela unei activitati principale de expeditor.

Articole similare

Ad
Ad