Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cefin Trucks a livrat 10 din cele 100 de camioane Ford Trucks comandate de Tempo Invest

Este vorba de modele Ford Trucks 1842T cu semiremorci Kässbohrer pentru mărfuri pulverizate (ciment, carbonat de calciu, făină ș.a.).

Celelalte 90 de ansambluri vor fi livrate pe parcursul anului viitor, până cel târziu la începutul lui 2022. Prima tranșă vine în contextul în care Ford Trucks tocmai a atins, la final de octombrie, o cotă de 12,12% din piața românească a  camioanelor grele, fiind pe locul al patrulea în topul mărcilor de vehicule comerciale.

Autotractorul Ford Trucks 1842T are motor nou Ecotorq de 13 l și 420 CP, cu o putere de tracțiune ridicată și economic din punct de vedere al consumului de combustibil, transmisie automată cu 12 trepte, cu moduri de conducere economice și performante, în funcție de preferințe, și cu diverse opțiuni de transmisie și priză de putere pe motor. Camionul se adaptează ușor pe șantiere de construcții datorită barei noi de protecție frontală, care previne posibile daune minore.

Livrarea s-a făcut în prezența Excelenței Sale Füsun Aramaz, Ambasador al Republicii Turcia în România, care a subliniat cu această ocazie că Turcia și România sunt cei mai mari parteneri comerciali din regiunea Balcanilor și că Turcia este unul dintre cei mai importanți parteneri comerciali ai României în afara UE. În 2019, volumul schimburilor dintre cele două țări a fost de aproximativ șapte miliarde de dolari SUA. Cu atât mai mult în acest context „suntem foarte fericiți că avem operaționale în România din ce în ce mai multe camioane produse în Turcia“.

Guven Gungor, președintele TIAD (Asociația Oamenilor de Afaceri Turci), a punctat însă că relațiile comerciale dintre cele două țări nu sunt încă la potențialul real pe care l-ar putea atinge, „deci ar trebui să ne concentrăm asupra unor proiecte precum această livrare“.

Gazda evenimentului, Stefano Albarosa, CEO  Cefin Trucks, s-a arătat „deosebit de bucuros că am adăugat Tempo Invest printre clienții noștri. Am demonstrat astfel că modelul Ford Trucks 1848T este o soluție competitivă pentru transportul național. Vehicule puternice și simple, capabile să funcționeze eficient în cele mai exigente condiții. Acum așteptăm cu nerăbdare să ne extindem relația cu Tempo Invest până la înlocuirea completă a flotei lor cu Ford Trucks.

Iar Omer Susli, CEO Tempo Invest, a amintit faptul că firma pe care o conduce colaborează cu Cefin Trucks de peste 12 ani, pentru programul de urmărire a flotei, iar în 2020 a deci să înnoiască flota de camioane cu 100 de Ford Trucks, din care primele 10 vor fi pentru transport de produse sub formă de pulbere, iar următoarele cinci, pentru transport de mărfuri generale.

Tempo Invest a fost, de altfel, așa cum a declarat Koray Kuvvet, Managing Director Eastern Europe & Balkans în cadrul Ford Trucks, printre primele obiective pe lista de clienți de flotă încă de la intrarea Ford Trucks în România, și acest obiectiv a fost atins datorită colaborării cu distribuitorul Cefin Trucks, care are acoperire totală în ceea ce privește vehiculele comerciale: vânzări, rețea de service și vânzări camioane rulate. „Ne propunem să creștem pe segmentul regional și internațional, care deține cota majoritară pe piața vehiculelor utilitare, cu aproape 60%, ajungând deja la cotele naționale dorite în alte segmente (construcții și municipale).

Articole similare

Ad