Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cefin Trucks a livrat cel de-al 1.000-lea camion Ford Trucks in Romania

Cefin Trucks, unic importator si distribuitor al Ford Trucks in Romania, anunta un nou record: un total de 1.000 de vehicule livrate de la lansarea operatiunilor in Romania. Obiectivul companiei este de a aduce Ford Trucks in top 3 branduri prezente pe piata locala, ca numar de vehicule vandute pana la finele lui 2021, si sa isi creasca vanzarile in 2020. Obiectivul este in conformitate cu angajamentul companiei de a livra vehiculul cu numarul 2.000 in jumatate din timpul alocat livrarii primelor o mie de unitati (15 luni). „Suntem incantati de rezultat si suntem recunoscatori tuturor clientilor nostri. Muncim mult pentru a satisface cerintele clientilor nostri privind vanzarea, post vanzarea, finantarea, comercializarea si serviciul buy-back. Evolutia rapida a Ford Trucks in Romania confirma toate acestea“, spune Stefano Albarosa, fondator si CEO Cefin Trucks.

Selim Yazici, directorul Ford Trucks pe Regiunea Europa Centrala si de Est, declara ca va continua cresterea rapida avuta in 2019. „Am reusit sa atingem o cota de piata de peste 8% in Romania cu ajutorul serviciilor oferite de distribuitorul nostru, Cefin Trucks, respectiv prin solutiile de vanzare, post-vanzare, tranzactionare si finantare. Suntem lideri de piata pe segmentul constructii si vehicule speciale si ne vom mentine acest loc. Exista o tendinta promitatoare de crestere si in segmentul autotractoarelor, cea mai mare divizie din Romania. Ne dorim sa dezvoltam acest segment si sa ajungem la o cota de piata de 12%."
Selim Yazici a vorbit si despre extinderea retelei Ford Trucks in Europa de Vest, despre eforturile continue din vanzari si dezvoltarea retelei de post-vanzari. „Suntem increzatori ca vom avea succes pe pietele din Europa Centrala, precum si pe cele noi din Europa de Vest. Consideram ca realizarile noastre sunt strans legate de nivelul ridicat al calitatii serviciilor din vanzari, post-vanzari si piese de schimb. Suntem, de asemenea, constienti de faptul ca este important sa ii sprijinim pe soferii Ford Trucks pe parcursul calatoriilor. Avem distribuitorii nostri alocati in Spania, Portugalia si Italia si vom creste reteaua noastra din Vestul Europei si activitatile dealerilor, in 2020 si mai departe. De asemenea, avem un acord incheiat cu TIP, pentru a oferi servicii post-vanzare clientilor nostri."

Articole similare

Ad