Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Cel mai inalt depozit din Europa se afla la Campia Turzii

Macromex a inaugurat joi, 25 opctombrie, depozitul de produse congelate Edenia Distribution Center, a carui constructie a inceput in aprilie anul trecut. Depozitul are o inaltime de 42 m si este complet automatizat. Constructia ocupa o suprafata de 6.900 m2, are o capacitate de stocare de 17.000 paleti si este formata din depozitul High-Bay, zona de depozitare pentru paleti, cea de picking, de triere si expeditie paleti. Aici temperatura de operare este de -24 oC, asigurandu-se astfel pastrarea lantului de frig pe intreg fluxul operational.
 

Investitia necesara a fost pe masura, 17 milioane de euro, sustinuta din resurse proprii plus o finantare acordata de catre BCR.
Acesta este functional din aprilie 2014, iar locatia la Campia Turzii permite conexiuni directe atat catre zona de nord-vest a Romaniei, cat si catre marile orase din nord-vestul Europei. In plus, pozitionarea permite livrarea produselor in cele mai importante piete din Europa in aproximativ 24 de ore. In acelasi timp, depozitul serveste si pentru depozitarea produselor congelate de panificatie La Lorraine Romania, a carei fabrica este in apropierea centrului logistic.
Noul depozit a adus si o regandire a sistemului de distributie in zona Transilvania, astfel ca au fost inchise locatiile de la Cluj si Oradea.

Articole similare

Ad