Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Centrul auto Le Havre isi prezinta serviciile

Pe 21 noiembrie 2013, cu ocazia aniversarii faimosului raliu Dakar 2014 in Haropa-Port du Havre, al cincilea cel mai mare port din Europa, a fost organizata o vizita speciala pentru presa de specialitate si regionala franceza. In jur de 700 vehicule care vor participa la raliu vor fi pregatite in portul Le Havre inaintea depozitarii la terminalul de rulare unde vor fi incarcate la bordul vasului Grimaldi "Grande Roma".
 

In cadrul evenimentului, jurnalistii au putut vizita centrul si au putut afla mai multe informatii despre expertiza specialistilor in logistica ce lucreaza in locatie.
Olivier Moynat, Directorul Centrului GEFCO FVL (Logistica Vehiculelor Finite) in Le Havre, a prezentat vizitatorilor diferitele servicii GEFCO cu valoare adaugata, in special inspectia de pre livrare si personalizarea noilor autovehicule care poate implica, de exemplu, echiparea vehiculelor utilitare sau integrarea de logo-uri si accesorii. Avand un atelier de 2.000 m2, centrul GEFCO FVL Le Havre poate pregati 500 de vehicule pe zi. In 2012, 6.000 de vehicule au fost pregatite de GEFCO in cadrul centrului, care a si expediat 120.000 de vehicule.

Articole similare

Ad