Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement

CEVA Logistics a realizat in 2011 un venit de 6,9 miliarde de euro

Furnizorul de servicii de logistica CEVA Logistics a raportat la sfarsitul lui 2011 un venit record de 6,9 miliarde de euro si o crestere puternica, de 10%, a EBITDA (13% la rate de schimb valutar constante). De asemenea, la inceputul lui 2012, grupul a finalizat o finantare transformationala de consolidare a capitalului propriu si debitelor, care a eliminat o datorie de peste 850 milioane de euro.

2011 a fost un an de progres puternic pentru CEVA. In prima jumatate a anului ne-am imbunatatit substantial performanta financiara, iar in a doua jumatate am mentinut o performanta de linie de top intr-un mediu economic mai competitiv. Acest lucru a beneficiat de ajutor din partea schimbarilor structurale pe care le-am efectuat pe parcursul anului, a concentrarii continue asupra costurilor si imbunatatirii continue in cadrul operatiunilor noastre, a punctat John Pattullo, CEO CEVA.
La nivelul intregului an, veniturile CEVA au crescut cu 1%, pana la 6.895 milioane de euro. La rate de schimb valutar constante, venitul a crescut cu 3%, antrenat de o crestere de 8% a activitatii de Logistica Contractuala si o scadere de 2% a activitatii de Managementul Transporturilor de Marfuri datorata partial unui declin al tarifelor de transport (determinand un cost mai mic pentru clienti), si partial volumelor mai mici la transporturile aeriene.

Articole similare

Ad
Ad