Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CHEP obtine Premiul de Excelenta in Logistica si industria de Supply Chain din Europa Centrala si de Est

CHEP, furnizorul de solutii de inchiriere si reutilizare in comun a paletilor si containerelor, cu subsidiara si in Romania, a primit Premiul de Excelenta in Logistica si industria de Supply Chain pentru Europa Centrala si de Est (CEE Logistics and Supply Chain Excellence Award) din acest an, in cadrul congresului TRANSLOG Connect ce s-a desfasurat in Ungaria in perioada 25-26 Noiembrie 2014. Premiul este acordat de un renumit juriu independent alcatuit din profesionisti si specialisti in domeniul Logistica si Supply Chain.
 

Premiul de Excelenta in Logisticta si industria de Supply Chain pentru Europa Centrala si de Est recompenseaza castigatorii pentru serviciile exceptionale si metodele deosebite de management ale industriei de Supply Chain si logistica in ECE, evidentiind astfel cele mai inovative si flexibile solutii din regiune. Aceasta distinctie a fost creata in 2013 si, in acest an, CHEP este cel de-al doilea castigator, concurand cu zeci de candidati si aplicatii.
In cadrul evenimentului, CHEP a avut diferite prezentari in care audienta a putut afla mai multe despre importanta utilizarii paletilor si containerelor ca solutii sustenabile de imbunatatire a eficientei si optimizarii costurilor, precum si pentru reducerea deseurilor.
Avand in vedere ca disponibilitatea la raft este o prioritate de top in Supply Chain, CHEP detine solutii inovatoare, oferindu-le producatorilor posibilitatea sa atinga nivelul vanzarilor dorit si retailerii sa reaprovizioneze rafturile cat mai rapid. In plus, potrivit studiilor de specialitate, sistemul de paleti CHEP din Europa prezinta cel mai scazut impact ambiental in comparatie cu sistemele alternative de paleti, precum cei returnabili si de unica folosinta, din lemn alb.

Articole similare

Ad