Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cifra de afaceri mai mare pentru Hödlmayr Romania si o noua extindere de flota

Compania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 36 de milioane de euro, cu 10% mai mare decat in 2015. Filiala din tara noastra are mai mult de 200 de angajati si o flota formata din 100 de transportoare de vehicule speciale si patru garnituri feroviare complete, iar la sediul din Bascov dispune de o capacitate de depozitare de circa 3.400 de autovehicule, alaturi de spatii tehnice pentru lucrari de service, care permit asigurarea si imbunatatirea calitatii.
 

La cresterea din 2016 au contribuit, asa cum puncteaza director general Hödlmayr Romania, Tamer Sen, cresterea economica accelerata si cresterea puterii de cumparare, dar si „preocuparea noastra sustinuta pentru satisfacerea nevoilor clientilor si serviciile pe care le-am oferit“.
In afara de transportul de masini noi, in Romania se transporta si masini rulate, intr-un raport de unu la trei, in total fiind vorba de aproximativ 400.000 de unitati/an. In plus, firma este si „Releasing Agent“ pentru producatori premium – expeditor cu preluare, responsabil cu controlul calitatii si cu expedierea masinilor noi din fabrica – si efectueaza in acest sens si inspectiile „Pre-Delivery“ – controalele finale de calitate inainte de livrare, unde se verifica, pe de o parte, daca masina satisface exigentele producatorului de automobile, iar pe de alta, daca a satisfacut cerintele specifice ale clientilor (modificari de constructie, reparatii minore, lacuiri sau lipiri, operatiuni de curatare).
In urmatorii doi ani Hödlmayr Romania isi propune sa cumpere 35 de transportoare de masini, pornind de la principiul dezvoltarii conceptului multi-modular si formarii unui concept unitar logistic intre Romania, spatiul Benelux, Austria si Turcia.
La nivel de grup, Hödlmayr International AG are filiale in 16 tari, a avut in 2016 o cifra de afaceri de circa 265 de milioane de euro, livreaza aproximativ 1,75 milioane de autovehicule pe an, cu cele peste 740 de transportoare si 15 sisteme feroviare complete, si are o suprafata totala de depozitare de circa 1,1 milioane de metri patrati, suficienta pentru 50.000 de autovehicule.

Articole similare

Ad