AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CNAIR a desemnat câștigătorul pentru lucrările de proiectare și execuție a secțiunilor E și D ale lotului 2 din autostrada Lugoj-Deva

CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru Autostrada Lugoj–Deva (A1), Lot 2: km 27+620-km 56+220, Secțiunea E și finalizare Secțiunea D”.

Ofertantul desemnat câstigător este Asocierea SC Spedition UMB-SC Tehnostrade SRL-SC SA & PE Construct SRL-Euro-Asfalt d.o.o., având prețul de 1.826.845.634,11 de lei fără TVA. Finanțarea este asigurată prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Durata contractului este de 45 de luni, din care 11 luni pentru proiectare și 34 de luni perioada de execuție a lucrărilor.

Perioada de garanție oferită este de 10 ani.

Conform condițiilor din Acordul de mediu a fost prevăzută realizarea a două tuneluri în cadrul Secțiunii E, în contextul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului. Lungimea celor două tuneluri va fi de aproximativ 2,13 km.

Tunelurile vor fi formate din două galerii unidirecționale, prevăzute pe fiecare cale de circulație cu platforma de 11,25 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Articole similare

Ad
Ad