Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CNAIR achizitioneaza 103 autobasculante Ford Trucks 3542D

CNAIR si Cefin Trucks au semnat contractul de furnizare a 103 autobasculante noi Ford Trucks 3542D, cu configuratie 6×4, dotate cu lama pentru zapada si raspanditor de materiale antiderapante.
Valoarea totala a contractului este de 9,8 milioane de euro si include un pachet de servicii asociat care urmeaza sa se deruleze pe parcursul urmatorilor doi ani.
Cele 103 basculante vor fi livrate catre Directiile Regionale de Drumuri si Poduri din Constanta, Timisoara, Craiova, Brasov, Iasi, Cluj si Bucuresti pentru a fi folosite inclusiv in actiunile de deszapezire.
 

Achizitia se inscrie in planul de retehnologizare a CNAIR, demarat in 2014, care prevede redotarea companiei cu  o noua gama de masini si utilaje specifice  lucrarilor de reparatii si de intretinere a drumurilor.
Planul pus in aplicare prin Directia Mecanizare presupune achizitionarea anuala si etapizata a peste o mie de masini si utilaje, pana la aceasta data fiind achizitionate mai  mult de 850 de utilaje.
Autobasculantele Ford Trucks sunt echipate cu noul motor Euro 6 Ecotorq, care datorita sistemului de recirculare a gazelor de evacuare, a turbocompresorului cu geometrie variabila, a sistemului de injectie directa si a unitatii de control electronic inteligent, reduce nivelului de noxe si implicit poluarea. Sistemul de franare este performant, cu doua circuite independente, conform normelor EEC, asistenta EBD+ABS+ASR+ATC si frana de stationare pe axele spate, ceea ce asigura controlul asupra oricarei manevre efectuate in orice regim de incarcatura si in toate conditiile de teren.

Articole similare

Ad