Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CNAIR: Un singur ofertant pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 a Autostrăzii Sibiu – Pitești

Un singur ofertant s-a înscris pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 2 Boiţa-Cornetu a Autostrăzii Sibiu – Piteşti, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Traseul are aproximativ 31 de kilometri şi include şapte tuneluri.

Potrivit CNAIR, miercuri, a avut loc depunerea ofertelor pentru Etapa a II-a (Propuneri Tehnice şi Propuneri Financiare) pentru procedura de atribuire a contractului Proiectare şi Execuţie „Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2, Boiţa – Cornetu”.

Până la termenul limită de depunere a ofertelor, s-a înscris doar Asocierea MAPA INSAAT VE TICARET A.S. – CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S.

„Menţionăm faptul că Etapa I a procedurii de licitaţie restrânsă „Proiectare şi Execuţie „Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2:Boiţa – Cornetu” a fost finalizată în data de 23.07.2021 fiind transmise totodată şi Invitaţiile de participare la Etapa a II-a a procedurii – Etapa de depunere a ofertelor, către cei 6 Candidaţi precalificaţi la prima etapă. Operatorii economici interesaţi au avut la dispoziţie un termen iniţial de 2 luni pentru pregătirea ofertelor (20.09.2021), care a fost ulterior prelungit cu încă o lună, până la data de 20.10.2021, fiind astfel asigurat un termen mai mult decât suficient pentru pregătirea ofertelor“, a precizat sursa citată.

Valoarea estimată a contractului este de 4.635.473.646,00 Lei fără TVA, sursa de finanţare fiind fondurile europene nerambursabile. Traseul are o lungime de 31,33 kilometri. Această secțiune conține ca principale lucrări:

  • 49 de poduri şi viaducte;
  • 7 tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 şi 1590 de metri;
  • un ecoduct în zona localităţii Lazaret.

Termenul de finalizare prevăzut este de 18 luni proiectare şi 50 de luni execuţie.

Articole similare

Ad