Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Colaborarea dintre Europart si Federal Mogul in Europa de Est se extinde

La sfarsitul lui august, Europart a fost implicat din nou in competitiile destinate camioanelor, cu ocazia etapei a saptea a FIA European Trucks Racing Championship, care s-a desfasurat la Most (Cehia), unde a fost prezent cu stand si bar mobil, in calitate de sponsor al echipelor „Team 14“ si „Team Reinert“.
 

Decizia de a se implica din nou in acest domeniu a fost luata deoarece, asa cum declara Milan Pecek, country manager Europart pentru Republica Ceha, raliurile de camioane reprezinta oportunitatea perfecta de a discuta cu clientii. Evenimentul a constituit si prilejul ca Europart si Federal Mogul sa anunte colaborarea lor pe piata ceha, care vizeaza in special marca Beral. De altfel, cele doua companii au intrat de curand impreuna si pe piata poloneza.
Asta pentru ca piata est-europeana este foarte importanta pentru Europart: cu circa 120 de milioane de euro, compania obtine aici circa un sfert din totalul veniturilor sale. Iar cele mai populare componente in zona sunt cele de franare, de securizare a incarcaturii, axele, filtrele si produse chimice. De aceea, Europart va incheia in curand si alte parteneriate cu producatori, in afara de cel cu Federal Mogul.

Articole similare

Ad