Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Coletăria.ro, investiţii de peste 1 milion de euro în România

Coletăria.ro, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, depășește anul acesta 1 milion de euro investiți în România, plasând astfel operațiunile din țara noastră în rândul celor mai importante la nivel de grup.

Pe lângă deschiderea depozitului din Oradea și transformarea depozitului din București în hub regional pentru a deservi atât România, cât și țările din regiunea Balcanilor, implementate deja, alte investiții strategice au fost direcționate către: crearea de linii directe de transport internațional; dezvoltarea infrastructurii rețelei naționale de puncte pick-up; personal – creștere de peste 4 ori a echipei față de 2019; echipamente logistice – pentru reducerea timpilor de procesare a volumelor semnificative de colete; soluții pentru integrarea automatizată cu diferite tipuri de platforme de eCommerce Open Source și SaaS.

Anul 2019 a reprezentat un start important privind dezvoltarea business-ului Coletăria.ro pe piața din Romania, datorat creșterii continue a volumelor de colete. Odată cu această creștere, a fost imperios necesar să investim pe direcții strategice diferite pentru a răspunde cu promptitudine cererii pieței locale și internaționale. În perioada următoare, vom consolida investițiile deja demarate și vom începe lucrările la un nou depozit în partea de vest a țării, cu termen de finalizare de un an, concomitent cu dezvoltarea rețelei naționale de puncte pick-up”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

Cât privește evoluția business-ului Coletăria.ro pe piața din România, targetul pentru livrarea de colete stabilit la nivel de grup vizează o creștere de cel puțin 100%, țintă stabilită pentru toate entitățile din grupul Packeta.

Anul acesta, ne așteptăm la o creștere de 2 ori și jumătate a volumului de colete livrate față de anul trecut, însă atingerea acestui obiectiv depinde foarte mult de evoluția pandemiei de COVID 19, de comportamentul de consum al românilor și de măsurile adoptate de autorități. Cu toate acestea, dacă situația va evolua ca în perioada primului lockdown, ne așteptăm, în perioada imediat următoare, la triplarea volumului de colete, atât cross boder, cât și național, comparativ cu numărul de colete procesate în aceeași perioadă a anului trecut”, mai spune Alexandr Jeleascov.

De asemenea, Coletăria.ro va continua și extinderea canalelor de vânzări, prin parteneriate cu diferite platforme de eCommerce, acestea asigurând accesul către un segment important de clienți.

Articole similare

Ad