Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Colgate-Palmolive si CHEP vor colabora si in Romania

Colgate-Palmolive si CHEP au semnat un nou contract pentru serviciul de utilizare in comun a paletilor in Romania, inlocuind sistemul de schimb cu paleti albi, ceea ce se estimeaza ca va avea drept rezultat o reducere semnificativa a costurilor si a impactului asupra mediului. Cele doua companii colaboreaza in toata Europa Occidentala.
Cu aceasta ocazie, directorul de logistica si transporturi al Colgate-Palmolive Romania, Dan Dascalu, a declarat ca „am luat decizia de a trece la CHEP pentru a ne simplifica procesele si a reduce costurile prin trecerea managementului paletilor in sarcina lor.
 

Pentru noi, sistemul de schimb cu paleti albi este dificil de gestionat si implica numeroase costuri ascunse, cum ar fi achizitia de paleti noi pentru inlocuirea pierderilor. Si suntem convinsi ca noua solutie va fi mai eficienta si mai rentabila.”
In plus, nu vor mai fi probleme legate de calitatea paletilor si compania nu va mai primi de la clienti reclamatii legate de deteriorari ale produselor din cauza deprecierii paletilor. Iar programul CHEP de comenzi electronice, Portfolio Plus™, va fluidiza gestionarea paletilor si a fluxului de comenzi si a permis construirea unui lant de aprovizionare mai bun atat din punct de vedere al economiilor, cat si al dezvoltarii sustenabile – acesta din urma fiind, de altfel, un factor important in decizia de renuntare la paletii albi.
In Romania, incarcaturile de paleti ale Colgate-Palmolive sunt distribuite de la centrul din Bucuresti catre aproximativ 60 de locatii din tara si din Republica Moldova.
Reamintim ca modelul de afaceri CHEP prin utilizarea in comun a paletilor se bazeaza pe reutilizare, reciclare si reducere continua a deseurilor. Iar directorul general al filialei din Romania, Gabriel Andronescu, declara ca „economia a inceput sa-si revina in Romania si estimam o crestere constanta a numarului de paleti ce vor fi livrati de la centrele de service CHEP, pe masura ce tot mai multi producatori, distribuitori si furnizori constientizeaza beneficiile pe care aceasta solutie le ofera. Apreciem increderea pe care Colgate-Palmolive ne-a acordat-o si asteptam cu nerabdare sa ne continuam parteneriatul pe viitor.“

Articole similare

Ad