Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combi-PPT, transpaleta de mare capacitate

Combilift isi completeaza gama de utilaje pedestre cu o noua transpaleta electrica de mare capacitate, Combi PPT. Echipamentul este oferit in standard cu capacitati de ridicare de 3 si 6 t, insa se primesc si comenzi speciale, pentru versiuni de la 7 la 16 t. Transpaleta este disponibila optional si cu platforma pentru operator.

Transpaleta electrica Combi-PPT respecta filozofia Combilift de a crea produse versatile si multifunctionale, fiind prevazuta cu maneta de control patentata multi-pozitionala. Ea ii permite operatorului sa manevreze echipamentul de pe lateralul acestuia si nu din spate, asa cum se intampla in cazul transpaletelor conventionale. Se asigura astfel o vizibilitate optima chiar si in cazul manipularii incarcaturilor voluminoase. Pozitia operatorului elimina, de asemenea, riscul de coliziune si implicit deteriorarea utilajului sau a altor produse din depozit.

„Odata cu introducerea Combi-PPT se vor putea manipula cu usurinta toate categoriile de marfuri, in conditii de siguranta, inclusiv in spatii inguste“, a declarat Martin McVicar, managing director Combilift. „Primele modele de echipamente pedestre (Combi-WR, Combi-WR4 si Combi-CS) au fost dezvoltate ca raspuns la cererea tot mai mare venita din industrie pentru acest tip de produse si preocuparea inlocuirii versiunilor «ride-on». Acest lucru se datoreaza in special nevoii de crestere a sigurantei in operare, pentru aplicatiile care implica prezenta clientilor sau a angajatilor in vecinatatea echipamentelor. In acest sens, gama de utilaje de manipulat pedestre urmeaza sa fie largita si pe viitor, Combi-PPT fiind doar inceputul ofensivei Combilift pe acest segment de piata.“

Platforma automata pentru operator
Noua transpaleta electrica este oferita standard cu capacitati de incarcare de 3 sau 6 t. Combilift onoreaza insa si cereri speciale, pentru versiuni ce pot incarca de la 7 la 16 t.
Platforma cu actionare automata este un beneficiu suplimentar al Combi-PPT, care permite operatorilor deplasarea in conditii optime atunci cand au de acoperit o distanta lunga in depozit sau in fabrica. Directia electrica, tranctiunea spate duala si motorul electric pe curent alternativ asigura manevrarea cu usurinta a echipamentului, indiferent de dimensiunea si greutatea incarcaturii.
In functie de specificul aplicatiei, clientii pot alege furci cu diferite dimensiuni (lungime sau latime a bratelor) sau mai multe variante de latime a echipamentului. De asemenea, se pot comanda furci speciale pentru transportul bobinelor sau sisteme cu platforme de incarcare.

Articole similare

Ad