Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combilift a lansat noul Aisle Master-OP

Combilift şi-a completat portofoliul cu noul Aisle Master-OP (AME-OP), care combină avantajele unui electrostivuitor articulat pentru culoare înguste cu cele ale unui order-picker versatil, care acoperă o paletă largă de aplicaţii în depozit. Lansarea oficială a avut loc în mediul virtual, la începutul lui februarie 2021.

Inovaţia acestui echipament o reprezintă compartimentul operatorului, cu trecere dintr-o parte în cealaltă, sistem patentat Combilift. Înălțimea redusă a podelei, de doar 280 mm, permite accesul convenabil la bord, prin urcarea unei singure trepte, de pe ambele părți ale stivuitorului, ceea ce accelerează preluarea comenzilor în comparație cu echipamentele de manipulat în care operatorul trebuie să urce și să coboare dintr-o poziție așezată. Noul echipament AME-OP are toate avantajele modelului Aisle Master convențional – interior/exterior, pentru încărcare/descărcare și pentru completarea stocurilor în alte momente, în timpul schimburilor, când preluarea comenzilor este finalizată.

Aisle Master-OP este disponibil în mai multe variante, cu capacități de încărcare de la 1,5 la 2,5 t şi înălțimi de ridicare de până la 12,1 m.

În plus, poate funcționa pe culoare înguste de până la 1.650 mm.

Echipamentul dispune de un sistem brevetat de direcție cu lanț, ce permite utilajului să se articuleze într-un unghi de 205 grade. Împreună cu motorul de acționare în linie și ansamblul axei față motoare, toate acestea permit funcționare pe culoare înguste.

Pârghia multifuncțională de control a joystick-ului – care include comenzi pentru sisteme hidraulice și de tracțiune – este reglabilă, pentru a permite condiții de lucru confortabile și ergonomice pentru operatori, indiferent de gabaritul acestora. Plăcuța din podea, care detectează prezența operatorului, acționează automat frâna de parcare atunci când acesta se îndepărtează de echipament pentru a efectua preluarea comenzii.

Combilift este reprezentat pe piaţa românească de importatorul Wylze Logistik.

Articole similare

Ad