Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combilift a lansat noul Combi-MR4, cu direcție dinamică 360O

Încă de la lansarea primului model Combilift C4000, în 1998, versatilitatea şi capacitatea de deplasare multidirecțională au fost printre principalele semne distinctive ale gamei de echipamente de manipulat ale Combilift. Douăzeci și patru de ani și mii de ore de cercetare și dezvoltare mai târziu, producătorul irlandez impresionează din nou, prin prezentarea în premieră a stivuitorul electric multidirecţional Combi-MR4, care încorporează noua direcție Dynamic 360°™. Sistemul inovator permite acestui stivuitor extrem de agil să lucreze în modurile înainte, lateral și în viraj, garantând o funcționare rapidă și o manevrabilitate excelentă.

Combi-MR4 Dynamic 360 dispune de o platformă joasă, pentru a maximiza densitatea de depozitare pe rafturi. Echipamentul este disponibil în două versiuni, având capacităţi de încărcare de 2,5-3 t și respectiv 3,5-4,5 t și poate funcționa pe coridoare înguste, de până la 2.265 mm, atunci când este ghidat.

Pentru a maximiza spațiul de stivuire util în cazul depozitelor cu rafturi, Combi-MR4 Dynamic 360 este configurat cu două roți motoare pe puntea spate și două seturi de roți duble mai mici pe față, în condiţiile în care înălţimea platformei este de 380 mm. Potrivit ADN-ului mărcii, noul model poate gestiona cu ușurință încărcături lungi, dar și mărfuri paletizate, și, în acelaşi timp, poate fi folosit la încărcarea și descărcarea  camioanele de livrare.

Confortul și siguranța operatorului au rămas o prioritate pentru inginerii Combilift, care au proiectat o cabină ce conferă vizibilitate optimă, dispune de joystick de comandă multifuncțional, servodirecție electrică și funcții de control acţionate prin joystick pentru catargul hidraulic. Axa spate articulată, cu două roți motoare din cauciuc, asigură o tracțiune optimă pentru utilizare la exterior, asigurând totodată o manevrare agilă și precisă a utilajului.

Pentru a atinge nivelul ridicat de manevrabilitate, producătorul irlandez a dezvoltat noul sistem de direcţie Dynamic 360°™, care permite operatorilor să schimbarea direcției din mers şi poziționarea echipamentul fără a fi necesar să se oprească și să schimbe modul de conducere. Intuitiv și ușor de utilizat, acest lucru se realizează prin simpla răsucire a joystick-ului de comandă la dreapta sau la stânga, pentru reglarea simultană a pozițiilor roților, chiar în timpul deplasării.

Dezvoltarea modelului Combi-MR 4 Dynamic 360 a fost făcută în strânsă colaborare cu Timber and Building Supplies Holland (TABS), unul dintre cei mai importanți furnizori de produse din lemn și materiale de construcție din Olanda.

Noul echipament Combilift va fi expus în cadrul LogiMAT Intralogistics, care va avea loc la Stuttgart, Germania, la sfârșitul lui mai.

Articole similare

Ad