Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Combilift: debut comercial la nivel mondial pentru noul Combi-PPT

Unul dintre cele mai noi produse Combilift, Combi-PPT, isi va face debutul comercial la nivel mondial la LogiMAT 2019. Acest echipament electric de picking se adauga gamei in expansiune de echipamente pietonale a producatorului irlandez si vine cu capacitati standard de ridicare de 3.000 kg si 6.000 kg, cu optiunea de a extinde capacitatea de la 7.000 kg pana la 16.000 kg. Modelul de 8.000 kg a fost nominalizat ca finalist la competitia IFOY (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year).

Multe companii prefera modelele care il urmeaza pe utilizator, atunci cand folosirea acestora este posibila, deoarece acestea sunt considerate a asigura un nivel mai ridicat de siguranta in cazul in care sunt mai multe persoane in zona – in zonele aglomerate ale unitatilor de productie, de exemplu. Combi-PPT include bratul unic, multi-pozitie, brevetat si disponibil pe toate modelele Combilift cu operator care iese frecvent pentru picking. Acest lucru permite operatorului sa stea in partea laterala a unitatii, mai degraba decat in spate (ca in cazul altor marci de acelasi tip), oferind o vizibilitate excelenta chiar si in cazul unor incarcaturi de volum. Aceasta pozitie elimina, de asemenea, orice posibilitate de risc de strivire atunci cand se lucreaza in zone inchise si impiedica deteriorarea produsului.
Alte modele de la stand vor include echipamentul articulat Aisle Master – o alegere tot mai populara pentru operatiunile din depozitele unde se doreste valorificarea spatiului. Demonstratiile live vor arata capacitatea sa de a lucra pe culoarele inguste dintre rafturi. Modelele din gama multidirectionala Combilift vor fi, de asemenea, prezentate. Acestea includ designul compact al stivuitorului cu contragreutate Combi-CB cu o capacitate de 4t C4000ET, alimentat tot cu energie electrica. Alte doua modele pietonale completeaza oferta LogiMAT a Combilift; incarcatorul multidirectional Combi-WR4 si stivuitorul cu contragreutate Combi-CS.
„Noi dezvoltam in permanenta produse noi si LogiMAT este o platforma excelenta pentru a le introduce“, a spus Martin McVicar de la Combilift. „Asteptam cu nerabdare sa primim vizitatori la standul nostru pentru a vedea ultimele noastre inovatii, care asigura o manipulare a materialelor mai sigura, mai productiva si cu economie de spatiu.“

Articole similare

Ad
Ad