Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combilift lansează modelul electric Combi-XLE

Producătorul irlandez Combilift a lansat oficial modelul electric Combi-XLE, cu capacitate de ridicare de 5 t, care combină funcționarea fără emisii cu performanțe puternice pentru o gamă largă de industrii și aplicații.

Modelul original din seria XL C a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor mediilor de lucru dure, cum ar fi cele din sectoarele lemnului, betonului și oțelului. Noul Combi-XLE încorporează aceleași caracteristici de design ca și omologul său, cum ar fi garda la sol ridicată, anvelope mari pe ambele punţi și o cabină spațioasă, permițând o funcționare lină pe teren semi-accidentat, oferind în același timp un nivel ridicat de confort al operatorului.

„Cu modelele sale versatile, care urmează principiul «3 stivuitoare în 1», Combilift oferă clienților opţiunea de a-şi îndeplini obiectivele de mediu, cu echipamente care funcționează atât la interior, cât și la exterior, reducând dimensiunea flotei și astfel amprenta de carbon”, a declarat CEO-ul Combilift și Cofondator Martin McVicar.

Un semn distinctiv al tuturor produselor Combilift este posibilitatea de a crește capacitatea de încărcare fără a extinde dimensiunea utilajului. Costurile de operare sunt astfel reduse, la fel şi zgomotul. Combi-XLE încorporează tehnologie de ultimă oră, cum ar fi tracțiunea integrală patentată, care reduce uzura anvelopelor, oscilația sarcinii și îmbunătățește frânarea. De asemenea, este inclus un nou sistem patentat Eco-Steer, care oferă o rază de virare mai mică și o experiență îmbunătățită a utilizatorului. Utilizarea vopselei rezistente, ecologice, pe bază de apă, reduce cantitatea de compuși organici volatili (COV) în timpul construcției.

Tehnologia Combi-XLE permite performanțe similare cu cele ale stivuitoarele diesel sau GPL, oferind, în acelaşi timp, operare fără emisii. În prezent, peste 60% din producţia totală a Combilift este reprezentată de utilajele cu zero emisii, cu disponibilitate pe aproape toate modelele din portofoliu.

Articole similare

Ad