Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combinatie flexibila de optiuni

FleetBoard este disponibil cu mai multe pachete, care pot fi combinate in functie de cerintele clientului. Managementul vehiculelor presupune inregistrarea curselor si a datelor despre service, analiza performantei, mesaje de alarma, mapping si conectare la softul clientului.
Managementul transportului permite planificarea comenzilor, rutelor si vehiculelor, urmarirea comenzilor, navigatie, mapping si conectare la softul de expeditie.
 

Dispecerii sunt informati in orice moment cu privire la pozitia si starea curenta a vehiculelor, pot comunica in timp real cu soferii, pot transmite comenzi, planifica circuite si le pot expedia soferului printr-un singur clic, direct in cabina, pe dispozitivul portabil DispoPilot, oferit optional.
Acesta preia adresele de livrare si incarcare, iar mesajele de status faciliteaza schimbul de informatii dintre soferi si dispecerat, la nivel de vehicul, circuit si comanda, pentru a imbunatati calitatea serviciilor de distributie oferite clientilor.
Managementul timpului impune montarea unui tahograf digital si permite inregistrarea timpilor de conducere si de odihna si descarcarea acestuia, cu ajutorul FleetBoard Download card sofer, oferind informatii despre timpii de conducere ramasi si pozitia actuala a masinii, pentru o planificare cat mai buna a curselor. Iar datele importante pentru contabilitatea salarizarii sunt colectate si exportate pentru intervalul de timp definit, pentru toti soferii. In plus, sistemul ajuta companiile sa-si indeplineasca obligatiile legale referitoare la documentare si arhivare, deoarece la finalul descarcarii toate fisierele sunt salvate in centrul de calcul FleetBoard.

Articole similare