Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conferinta ALB Romania: Clauzele contractului de leasing prin prisma noilor reglementari

ALB Romania, alaturi de Govnet Conferences, organizeaza editia a XII-a a Conferintei Nationale ALB Romania – Asociatia Societatilor Financiare -, ce va avea loc pe 23 noiembrie 2016 la Hotel InterContinental Bucuresti. Dezbaterea va atinge subiecte precum clauzele contractului de credit/leasing prin prisma noilor reglementari, impactul schimbarilor legislative in piata creditului de consum, dar si modul cum afecteaza noile reglementari finantarile acordate persoanelor fizice.
 

„Conferinta va reuni cu acest prilej reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, in persoana domnului Marcel Bogdan Pandelica – Presedinte, Autoritatea de Supraveghere Financiara, in persoana domnului Paul Mitroi – Director Directia Reglementare Autorizare, Asociatia Societatilor Financiare ALB Romania, domnul Bogdan Speteanu – Presedinte, precum si reprezentanti ai Bancii Nationale a Romaniei, ai Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite, ai Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si ai Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.“, se arata in comunicatul de presa.
Printre temele de interes in cadrul dezbaterii se numara si educarea si informarea consumatorului de servicii financiare in noile conditii de piata, precum si creditul neperformant. Se va discuta si despre impactul schimbarilor din piata de asigurari in industria financiara, provocarile actuale ale sectorului de leasing financiar si transformarea lor in oportunitati, dar si despre aspectele fiscale pe piata de leasing si solutiile de minimizare a riscurilor si fraudei in contractele de leasing. Pentru mai multe informatii: http://www.govnet.ro/Conferinta-Nationala-ALB-Romania-2016.

Articole similare

Ad