Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Conferinta Transportatorilor Expres de Marfuri din Romania

Problemele specifice pietei de transport expres, noutati legislative, provocari si studii de caz, toate acestea se numara printre temele ce vor fi abordate in cadrul celei de-a IV editii a Conferintei anuale a Transportatorilor Expres de Marfuri din Romania, ce va avea loc in perioada 21-23 septembrie la Baile Felix.
Ca de fiecare data, in cadrul celei de-a IV-a editii a Conferintei Anuale a Transportatorilor Express de Marfuri din Romania avem un element de noutate reprezentat de aceasta data de doua seminarii interactive cu structura de tip modul intensiv adresat specialistilor din transportul expres, seminarii ce vor fi coordonate de traineri cu o vasta experienta, arata organizatorii, companiile Kefren Expres si Euromaidec Touring.
 

„Avand in vedere dinamica informatiilor din acest domeniu de activitate nu putem ignora sursele limitate de informare cu care pornim la drum din postura de transportatori in regim expres. Intocmai aceasta limitare a dialogului si conformitate in relatiile dintre transportatori cu diversi factori economici, politici, chiar interumani cu proprii angajati, toate acestea au fost un imbold de a organiza inca de acum 4 ani Conferinta Anuala a Transportatorilor Express de Marfuri din Romania. O conferinta ce se adreseaza cu prioritate companiilor care au ca si obiect principal de activitate transportul expres de marfuri cu autovehicule avand capacitate pana in 3,5 tone, evenimentul fiind organizat si conceput pentru acest segment al pietei transporturilor. De-a lungul editiilor organizate am avut curajul de a deschide un dialog neconventional asupra problematicilor care ne influenteaza activitatea ca transportatori, chiar si in relatia manager-sofer sau in relatia cu autoritatile invitate special pentru a raspunde la intrebari si pentru a dezbate reglementari ce pun in dificultate activitatea agentilor economici din transportul expres“, se mai spune in comunicatul oficial.
Cea de-a IV-a editie a Conferintei Anuale a Transportatorilor Express de Marfuri din Romania este organizata cu sprijinul partenerilor Tiriac Auto, TransEU, Atlas Transport, Car Cover, a sponsorilor TimoCom, TSG euroShell, DKV, UTA Romania, IFPTR, GPSmart, Romarketing si a partenerilor media, revista Tranzit, Ziua Cargo, Revista Miscarea.
Expuneri captivante si sesiuni de networking – toate acestea vor stabili premisele unor parteneriate viitoare si vor fi consolidate in programul celei de-a IV-a editii a Conferintei Anuale a Transportatorilor  Express de Marfuri din Romania. Companiile de transport sunt invitate sa se inscrie online, la adresa http://www.conferintaexpress.ro/inscriere-online/. Alte informatii despre eveniment pot fi obtinute pe e-mail (marketing@conferintaexpress.ro sau events@euromaidec.ro) sau via formularul de contact din cadrul website-ului oficial www.conferintaexpress.ro.

Articole similare

Ad