Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conferinte Auto ID la Logimat

Logimat ofera ocazia examinarii numeroaselor aplicatii ale autoidentificarii: in controlul si optimizarea proceselor de afaceri pentru fabrica "inteligenta" (19 februarie), in transformarea digitala a supply-chain-ului (19 februarie), ca o tehnologie de baza pentru inovatiile industriale de ultima generatie (20 februarie) si in dezvoltarea accelerata a produselor noi (21 februarie). AIM, asociatia industriala pentru industria auto ID si sistemele informatice mobile, pune in scena Tehnicile de localizare si urmarire in sala 4, stand F05 – direct de la cabina AIM – cu tururi ghidate si prezentari auto ID live despre tehnologia digitala in supply-chain. „Tehnologiile Auto ID, inclusiv comunicarea (NFC) si RTLS, sunt rapide si sigure, subliniaza directorul executiv al AIM, Peter Altes. „Ele ajuta la realizarea unor procese din ce in ce mai automatizate si autonome in care obiectele de toate tipurile se identifica si se verifica unul pe altul". In acest proces, asa cum demonstreaza produsele din intreaga lume expuse la LogiMAT, descoperirile in sustinerea unor discipline, tehnologia senzorilor va fi integrata in mod continuu in produse si solutii.

Opticon Sensoren GmbH (Hala 6, Booth A66), filiala germana a companiei japoneze Optoelectronics Co. Ltd., vine la Stuttgart cu cele mai recente solutii in domeniul semnalizarii digitale si ESL, plus motoare de scanare pentru integrarea aplicatiilor industriale si solutii pentru sectoarele comerciale si de productie. Faubel & Co. Nachfolger GmbH (Hala 4, stand G15) prezinta noile etichete inteligente care contin afisaje cu matrice activa fara baterii, cu date care pot fi modificate in mod regulat: adresa de depozitare, locatia depozitului, continutul etc. TroniTAG GmbH, stand A70) isi prezinta etichetele digitale pentru mediile de productie si depozitare – o solutie convenabila pentru etichetarea si descrierea locatiilor, echipamentelor si cutiilor de depozitare. Aceasta tehnologie elimina nevoia de etichetare manuala, digitizarea documentatiei folosite pentru a urmari fiecare pas in procesul de productie. Continutul containerului poate fi afisat pe eticheta digitala, iar tehnologia de localizare bazata pe UWB face posibila urmarirea si etichetarea dispozitivelor de incarcare a unitatii.
Tehnologiile Gustav Wilms oHG (Hala 4, stand D05) introduc o masina de instalare a etichetelor inovatoare, subliniind reputatia RFID ca un factor de inovare digitala. Transmitatoarele RFID in cutii si butoaie – impreuna cu statiile de scanare corespunzatoare – permit urmarirea dispozitivelor de incarcare a unitatilor reutilizabile prin procese si controlul acestora pe baza datelor definite. Böllhoff GmbH (Hala 4, stand A77) isi prezinta noul display electronic de etichete Ecolabel, un sistem de colectare pe baza de RFID care ofera optiuni flexibile de etichetare si accelereaza procesele de preluare prin semnal. Ecoglove bazat pe RFID elimina erorile de picking si simplifica manevra citirii informatiilor de la RFID cu fiecare miscare a mainii.
Aspion GmbH (Sala 6, stand A64) s-a concentrat pe aspectele legate de monitorizarea transportului si a dezvoltat Aspion G-Log 2, un senzor de soc adaptat in mod special la transportul de sisteme si echipamente, completat de un sistem de inregistrare a eventualelor socuri de orice tip, inclusiv al schimbului de temperatura exterioara, survenite pe durata transportului. Aspion G-Log 2 va fi prezentat pentru prima data la LogiMAT 2019 la conferinta internationala de afaceri.

Articole similare

Ad