Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Consiliul Județean Cluj vizează peste 270 de milioane de lei în modernizarea a trei drumuri județene

Consiliul Județean Cluj a anunțat aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru investiția a două mari proiecte cu finanțare europeană în vederea modernizării a trei drumuri județene. Valoarea investiției a fost estimată la peste 270 de milioane de lei (54,5 milioane de euro).

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe consideră că această sumă este consistentă pentru modernizarea a trei drumuri județene, precum și pentru lucrări complexe, în profunzimea drumului care să asigure o durată de exploatare mai mare în condiții optime. 

În prezent, Consiliul Județean Cluj își desfășoară deja documentațiile necesare pentru contractul de servicii de proiectare și asistență tehnică în vederea modernizării celor trei drumuri județene. 

Proiectele includ modernizarea DJ 103K și DJ 103L evaluată la un total de 216.383.397,46 lei, precum și modernizarea drumului județean DJ 170B în valoare de 63.194.064,19 lei.

Consiliului Județean Cluj intenționează ca finanțarea să fie asigurată în procent de 98% din fonduri europene, iar 2% din bugetul județului. Totodată, cheltuielile neeligibile vor fi suportate din bugetul municipiului.

Articole similare

Ad