Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Consum redus, siguranta si rezistenta indelungata intr-o singura anvelopa

9 din 10 de transportatori considera ca, pentru bunul mers si profitabilitatea afaceriilor, trebuie indeplinite doua conditii esentiale: realizarea transporturilor curente in conditii de maxima siguranta, pentru a raspunde astfel exigentelor clientilor* si reducerea permanenta a costurilor pentru a deveni cat mai eficienti.

Permanent constient de nevoile transportatorilor, Grupul Michelin, prin echipa sa de cercetare si dezvoltare, a inceput inca de acum 20 de ani sa proiecteze anvelope care sa permita vehiculului reducerea consumului de combustibil si in acelasi timp sa contribuie la siguranta si fiabilitatea acestuia

Rezultatul concret al acestor ani de cercetare si permanenta perfectionare a anvelopelor este anvelopa MICHELIN X® ENERGY™ SAVERGREEN.
Concepute special pentru camioane, pentru deplasarile pe distante lungi, pe autostrazi si drumuri nationale, aceste anvelope ofera solutia pentru cele doua probleme majore de care transportatorii sunt preocupati la ora actuala.

Economie de 1,7 l de combustibil la fiecare 100 km
MICHELIN X® ENERGY™ SAVERGREEN este solutia la problema eficientizarii activitatii transportatorilor, deoarece aduce o economie de combustibil de 1,7 litri la 100 km, oferind in acelasi timp beneficii suplimentare atat in privinta costurilor, cat si a sigurantei.**
Rezistenta indelungata in timp a anvelopelor MICHELIN X® ENERGY™ SAVERGREEN reprezinta, de asemenea, o sursa de reducere a costurilor pentru companiile de transport.
Tehnologia inovatoare a acestor anvelope (arhitectura InfiniCoil, calitatea materialelor speciale utilizate, precum si lamelele dublu val) contribuie la rezistenta indelungata in timp a anvelopelor MICHELIN X® ENERGY™ SAVERGREEN, permitand astfel transportatorilor sa reduca din cheltuielile pentru inlocuirea anvelopelor la uzare.

Arhitectura InfiniCoil permite transportul unor cantitati de marfa mai mari in maxima siguranta
Arhitectura InfiniCoil consta in introducerea unui fir continuu de otel la nivelul coroanei, ceea ce ofera o rezistenta mai mare si asigura o suprafata uniforma de contact pentru o sarcina mai mare.
Arhitectura inovatoare InfiniCoil aplicata anvelopelor MICHELIN X® ENERGY™ SAVERGREEN contribuie atat la cresterea durabilitatii anvelopelor, cat si la cresterea capacitatii de transport, permitand incarcarea si transportul in conditii de siguranta al unor cantitati mai mari de marfa.

Tractiune imbunatatita cu pana la 10% pe carosabil umed
Testele efectuate au dovedit ca anvelopele MICHELIN X® ENERGY™ SAVERGREEN ofera tractiune imbunatatita cu pana la 10% pe carosabil umed datorita lamelelor Dublu Val*** (motricitate similara cu XDE2).
Astfel, transportatorii beneficiaza de un numar mai mare de kilometri parcursi folosind acelasi set de anvelope, economie de carburant pe termen lung si cheltuieli reduse pentru inlocuirea anvelopelor, deoarece anvelopele MICHELIN X® ENERGY™ SAVERGREEN pot fi recanelate si resapate.

www.michelintransport.ro
* Conform studiului „Utilizatorii anvelopelor pentru camioane si mediul inconjurator”, realizat de organizatia independenta GMV pe un esantion de 739 de firme de transport din 5 tari europene.
** Comparativ cu media competitorilor. Pe baza testelor efectuate in iulie 2010 de TÜV SÜD Automotive cu anvelopele 315/80 R 22.5 MICHELIN X® ENERGY™ SAVERGREEN XZ si XD si 385/65 R 22.5 MICHELIN X® ENERGY™ SAVERGREEN XT.
*** Test intern pentru MICHELIN X® ENERGY™ SAVERGREEN XD cu 315/80 R 22.5, comparativ cu 315/80R22.5 XDA2+, test realizat in 13.03.2010.

Articole similare