Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental aduce la IAA noile anvelope pentru transportul de marfuri

In cadrul IAA Hanovra, Continental a continuat sa-si dezvolte gama de anvelope de camion si autobuz, lansata pentru prima oara la mijlocul anului 2013. Dupa consacrarea noii game de anvelope pentru transportul comercial de pasageri, Continental a trecut la prezentarea noii generatii de anvelope pentru segmentul de autocamioane, anvelope pentru roti motoare, roti de directie si remorci pentru segmentul de marfuri. Noile anvelope sunt optimizate pentru a oferi avantaje maxime clientilor si costuri minime cu parcurile auto.
 

La IAA, Continental a prezentat anvelopa de uz mixt Conti Hybrid de 22,5", conceputa special pentru autoutilitare. De asemenea, s-au lansat recent pe piata anvelopele Conti Hybrid HS3 pentru rotile motoare, iar anvelopele Conti Hybrid HD3 pentru roti de directie si Conti Hybrid HT3 pentru remorci si semiremorci urmeaza sa fie lansate in 2015.
Anvelopele Conti Hybrid HS3 si Conti Hybrid HD3 de 19,5" sunt potrivite pentru segmentul de 12 t si peste. Cu o incredibila rezistenta la uzura, acestea pot suporta atat masa neta superioara a autovehiculelor Euro 6 moderne, cat si diverse incarcaturi, asa cum se obisnuieste in transporturile regionale. Anvelopele Conti Hybrid HT3 sunt disponibile la aceleasi dimensiuni, sunt concepute special pentru remorci si transporturi regionale si pot suporta puternicele miscari de rotatie din zonele inguste de descarcare intalnite in cursul transporturilor de distributie. Anvelopele de remorci sunt, de asemenea, potrivite pentru sasiuri cu containere basculante sau in sectorul eliminarii deseurilor, unde pot face dovada utilitatii lor pentru traficul pe distante lungi.
Anvelopele Conti Hybrid LS3 pentru roti motoare si Conti Hybrid LD3 pentru roti de directie sunt folosite pentru autoutilitare usoare, cu o greutate totala de pana la 12 t si un diametru de anvelopa de 17,5". Pot fi folosite la camioane clasice de distributie, servicii municipale si transporturi pe distante lungi si autostrazi. Noile anvelope premium fac fata diverselor provocari din transporturile regionale cu ajutorul numeroaselor inovatii, ca de exemplu o noua cale de rulare bazata pe conceptul de dubla stratificare. Impreuna, calea de rulare voluminoasa si compusii de cauciuc, conceputi special pe plan intern, asigura o durata lunga de viata. Anvelopele Conti Hybrid fac deci dovada recomandarilor primite ca anvelope universale din segmentul premium la dimensiuni de 17,5", 19,5" si 22,5".  …

Articole similare