Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continuam sa te mentinem in miscare

Europart ROMPART activeaza pe piata pieselor de schimb pentru camioane si semiremorci inca din 2005. In cei 11 ani de prezenta in Romania, compania nu a uitat care este obiectivul ei central: sa pastreze standardele de calitate, sa-si creasca o echipa de profesionisti si sa puna la dispozitia clientilor suportul si expertiza pe acest segment din piata.
 

Ultimii ani de criza economica au afectat mai toate domeniile, iar firmele au fost nevoite sa-si restranga activitatea. Dupa ce a traversat aceasta perioada, Europart ROMPART a trecut la reevaluarea optiunilor sale si la recladirea echipei, astfel incat si-a fixat obiective reale pentru a se putea dezvolta pe aceasta piata noua.
Cel mai important obiectiv inca de la inceputul firmei este oferirea consultantei si furnizarea de piese de inalta calitate pentru vehiculele comerciale din Romania. Compania isi doreste sa devina un partener de incredere pentru transportatori si crede ca cel mai important lucru in stabilirea unui parteneriat este apropierea si comunicarea cu clientii. Astfel, anul trecut s-a deschis sucursala de la Sibiu si a doua sucursala la Suceava, iar in 2016 s-au alaturat retelei alte doua sedii, la Cluj si Constanta.
Europart ROMPART detine in prezent 10 centre de distributie pentru piese destinate vehiculelor comerciale, fiind prezenta in puncte strategice din tara, precum Domnesti (sediul central) sau Arad (centrul logistic). Noua sucursala din Constanta deschide drumul spre sud-estul Romaniei. Locatia este amplasata in vecinatatea autostrazilor A4 si A2 si face accesibile alte orase importante (Mangalia, Calarasi, Galati si Slobozia), este aproape de Portul Constanta si langa importante parcuri industriale: Logistic Park SA si Zona Industriala Palas. La deschiderea acestei locatii a fost prezent si CEO EUROPART Germania, dl. Pierre Fleck, si managerul pe Europa de est, Yury Schevchenko. Sucursala din Cluj este aproape de autostrada A3 si face legatura cu orase importante din nord-vestul tarii: Targu Mures, Zalau, Baia Mare si Bistrita. Aceste doua puncte noi de lucru reprezinta un pas important in dezvoltarea companiei si a retelei de clienti din tara.
Pentru a reusi pe piata actuala din Romania compania investeste in oameni. De altfel, obiectivul ambitios propus este posibil doar cu ajutorul unei echipe unite, formate din profesionisti ce lucreaza alaturi de companie inca de la infiintarea ei si care printr-un sistem de mentorat ii formeaza si pe nou veniti.
„Vom avea un nou avant in cadrul industriei. Echipa noastra va pune la dispozitie daruirea, cunostintele solide in domeniu, produse de inalta calitate si disponibilitatea acestora oricand – multi clienti importanti asteapta o companie exact ca EUROPART. Deschiderea filialelor este un pas important in atingerea obiectivului de a fi unul dintre primii trei furnizori de piese de schimb pentru vehicule comerciale din Romania“, subliniaza E. Ludwig – CEO Europart ROMPART.
Echipa Europart ROMPART face parte din marea familie EUROPART – numarul 1 in Europa in furnizarea pieselor de schimb pentru vehicule speciale. Europart ofera o gama variata de piese de schimb, chimicale, articole de protectie si de echipare a service-urilor pentru vanuri, camioane, semiremorci si autobuze. Piata din Romania este in continua schimbare, iar compania a declarat ca va continua sa se extinda pentru a fi mai aproape de clienti si parteneri.

Articole similare