Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Costin Anghelescu, Locul 4 in finala internationala Renault Trucks Optifuel Challenge 2019

Istoria se repeta! Costin Anghelescu, de la firma Costi Trans, a ocupat locul al patrulea in finala internationala Optifuel Challenge 2019 care a avut loc in Franta, la Lyon. Cu 86,4 puncte, reprezentantul Romaniei a avut un parcurs bun, fiind doar la trei puncte in spatele liderului, slovacul Frantisek Oravec. Pe locurile al doilea si al treilea s-au clasat polonezul Piotr Krahel si francezul Pascal Bosser.

Costin Anghelescu, un obisnuit al concursurilor de acest gen, nu este strain de locul al patrulea, ocupand aceeasi pozitie in 2015, la Lisabona, tot in cadrul Renault Trucks Optifuel Challenge. Revenind la performanta sa, Costin este putin dezamagit ca nu a urcat pe podium, in conditiile unor cifre destul de bune contabilizate de software-ul Optifuel Infomax: consum de 32,6 l/100 km, viteza medie 56,6 km/h, 38,4% rulare libera, 98% consum in zona verde si 40 de franari la 100 de km. Aceste ultimele doua valori au fost mai bune decat cele obtinute de vehiculul de referinta. „Nu am ce sa-mi reprosez, nu am facut greseli, totul a depins de norocul din trafic. Am avut doua sensuri giratorii unde am fost nevoit sa franez pana aproape de oprirea totala a camionului, iar acolo am pierdut din viteza si, implicit, am marit consumul. Traseul a fost unul destul de dificil, cu multe rampe si sensuri giratorii“, a declarat Costin Anghelescu pentru Tranzit. Mai multe despre parcursul lui Costi puteti citi in numarul urmator al revistei noastre.
Despre cum a ajuns Costin sa reprezinte Romania puteti citi aici: Costin Anghelescu, pentru a doua oara „eco-soferul” anului

Articole similare

Ad