AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Costuri mai mici de operare cu utilaje refabricate

Elmas, dealer Linde Material Handling in Romania, propune pietei industriale si de logistica echipamente refabricate la Brasov, prin procesul de Upcycling. In acest mod se reduce cantitatea deseurilor reciclabile si se refolosesc materialele potential utile. Noua sectie de Upcycling stivuitoare Linde a inceput sa functioneze din toamna anului trecut si pana in prezent a refabricat deja mai multe electrostivuitoare vechi si foarte vechi. In scurt timp urmeaza sa fie introduse pe linia de productie si motostivuitoare.
 

Procesul de Upcycling presupune refabricarea stivuitoarelor prin refolosirea unor componente viabile, nedegradate si rezultate din dezmembrari. Acestea sunt reabilitate si refolosite la reasamblarea motostivuitoarelor sau electrostivuitoarelor Linde.
Procesul de refabricatie se aplica exclusiv stivuitoarelor aflate intr-un stadiu avansat de degradare, destinate reciclarii, care sunt nevandabile si au durata de viata expirata, indiferent daca sunt preluate de la client, rascumparate sau in sistem de buy-back.
Fata de o reconditionare clasica, refabricarea inseamna dezmembrarea integrala a utilajului, verificarea si inlocuirea subansamblelor si a componentelor uzate, pana la ultimul surub.
Toate partile metalice mari (contragreutatea, rama cabinei etc.) se sableaza, se verifica, daca este necesar se inlocuiesc parti si se revopsesc, pentru ca apoi sa se reintoarca pe linia de montaj, unde se asambleaza motorul nou, dupa …

Articole similare

Ad
Ad