Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

COVID-19: VW ar putea anunta concedieri

Grupul Volkswagen ar putea anunta concedieri deoarece compania cheltuieste aproximativ doua miliarde de euro (2,2 miliarde de dolari) pe saptamana, a afirmat directorul general Herbert Diess pentru postul german de televiziune ZDF, potrivit Bloomberg si Reuters.
Grupul german, care are pe plan global 671.000 de angajati, nu face vanzari in afara Chinei si cauta modalitati pentru a relua productia in alta parte, unde nu-i pune in pericol pe angajati, a explicat Diess, potrivit Agerpres. Acesta a adaugat: "Trebuie sa regandim productia. Disciplina pe care am avut-o in China nu o avem inca la unitatile noastre din Germania". Cererea in China, cea mai mare piata a VW, s-a redresat, dar productia este doar la jumatate fata de cum era inaintea crizei, a afirmat seful VW. Cel mai mare producator auto global are 124 de fabrici in intreaga lume, din care 72 in Europa, numai in Germania fiind 28. Grupul a suspendat luna aceasta productia in Europa din cauza pandemiei.
Volkswagen cauta modalitati pentru a relua productia, angajatii urmand sa pastreze o distanta sigura unul fata de altul, iar compania va spori masurile de igienizare si dezinfectare, a explicat Diess.

Articole similare

Ad