Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Craiova va achizitiona 17 tramvaie pe fonduri europene nerambursabile

Primaria Craiova a anuntat ca a fost selectat drept castigator al licitatiei organizate de Ministerul Dezvoltarii Regionale pentru livrarea a 17 tramvaie noi pentru oras, printr-un proiect cu fonduri europene de peste 202 milioane de lei din fonduri europene.
Potrivit Agerpres, producatorul acestor tramvaie nu a fost anuntat, reprezentantii Primariei sustinand ca procedura nu este finalizata inca. “Urmeaza 10 zile in care se pot face contestatii, iar dupa aceasta perioada, contractul poate fi semnat.”
Primul tramvai nou ar putea sa circule pe sinele din oras spre finele lui 2021, iar cel de-al 17-lea va fi livrat cel tarziu in vara lui 2022.
Valoarea totala a proiectului este de 202.349.385 de lei – fonduri europene nerambursabile, iar cofinantarea Primariei Craiova se ridica la 3.400.987,70 lei.
Cele 17 tramvaie vor avea aproape 27 m, vor putea transporta minimum 190 de pasageri fiecare (50 pe scaune), vor fi dotate cu echipament Wi-Fi, sistem de diagnosticare SIGDE, sistem management trafic CGMT, sistem audio-video de informare calatori si sistem de supraveghere video. 

Articole similare

Ad