Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Creștere cu 45% a cifrei de afaceri pentru Smart Diesel

Ultimul trimestru al anului 2021 a adus Smart Diesel part of DKV Mobility, pe piața din România, o creștere a cifrei de afaceri cu 45%, raportată la ultimul trimestru al anului anterior. Creșterea vine în primul rând din serviciile tradiționale pe care le oferă clienților prin rețeaua extinsă de parteneri pentru combustibilii tradiționali, alături de facilitățile oferite pentru plata taxelor de drum și a serviciilor esențiale de care transportatorii rutieri au nevoie, cum ar fi serviciile de asistență rutieră, parcări securizate, feribot, servicii de curățare cisterne.  

Achiziționarea Smart Diesel de către DKV Mobility a permis adăugarea în portofoliul propriu al Smart Diesel a produselor și serviciilor DKV Mobility. Acum, companiile au acces direct la serviciile de plată a taxelor de drum din România și din întreaga Europă prin intermediul aparatelor DKV Box. Recuperarea TVA-ului extern poate fi oferită acum atât prin Tax Refund SRL, companie achiziționată în același timp cu Smart Diesel de către DKV, cât și prin compania olandeză Remobis, de asemenea, parte a DKV Mobility.

Anul 2022 va fi anul în care clienții Smart Diesel vor putea să beneficieze prin intermediul cardului DKV de integrarea serviciilor de Telematica oferite prin DKV Live cu burse de transport de mărfuri, având astfel posibilitatea de a vedea mărfurile disponibile în zona în care se află camioanele. De asemenea vor putea autoriza tranzacțiile de combustibil cu aparatele DKV Live și chiar să plătească cu un card virtual, aflat în aplicația DKV de pe telefonul șoferului.

Sinergia dintre o companie cu un puternic background antreprenorial, oferită de Smart Diesel, și forța financiară, logistică și tehnologică a liderului european în servicii de mobilitate, DKV Mobility, permite dezvoltarea comună de noi oportunități de afaceri, care să reflecte nevoile clienților și să creeze valoare prin calitate și accesibilitate.  

”Ne concentram permanent pe inovație și pe succesul clienților, pe abilitatea de a gestiona personalizat fiecare companie, fiecare provocare a unui antreprenor. Odată cu creșterea companiei dorim să menținem avantajul de a oferi o disponibilitate 24/7 clienților noștri, iar în 2021 am investit în extinderea echipei la 120 de angajați, profesioniști cu vastă experiență în domeniu. Punând clienții noștri în centrul a tot ceea ce facem, ne-am extins organic și am devenit lider pe piața soluțiilor de mobilitate pentru industria de transport din România”, afirmă Ovidiu Andrieș, CEO Smart Diesel part of DKV Mobility.

Cardurile de combustibil și dispozitivele de decontare a taxelor contactless au devenit instrumente operaționale esențiale pentru operatorii de transport rutier comercial din întreaga Europă. Având în vedere numărul de autostrăzi, poduri și tuneluri cu taxă din regiune și dependența șoferilor de stațiile de realimentare pentru a-i ajuta să ajungă la destinații din întreaga Europă într-un mod sigur și în timp util, tehnologia este acum utilizată pentru a se asigura că lanțurile de aprovizionare rămân deschise și eficiente. Furnizarea de informații relevante și bine sumarizate pentru industria de transport a fost o altă preocupare constantă a echipei Smart Diesel, care a lansat la finalul anului trecut blogul www.smartinfo.ro, un loc unde toate companiile de transport din Romania pot afla informații importante ce le pot ușura activitatea de zi cu zi.

Articole similare

Ad