Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Crestere de 85% a eficientei

Grupul Beumer a prezentat la CeMAT mai multe solutii, inclusiv o banda de sortare echipata cu module noi si functii suplimentare si un sistem de propulsie cu cresteri semnificative de eficienta.
Aceste solutii proiectate in functie de nevoile clientului reprezinta un raspuns la schimbarile tiparului de consum, dar si la comertul on-line, un generator major de crestere.
 

Vizitatorii la expozitie au putut sa analizeze banda de sortare BS 7 BT care masoara 40 m lungime. Beumer a echipat masina cu o varietate de module si functii, demonstrand astfel cum pot fi indeplinite cerintele individuale. Un exemplu este statia manuala, care ofera un sistem low-cost de incarcare.
Un alt modul consta dintr-o camera care citeste codurile de bare ale produselor chiar in momentul in care sunt incarcate. Daca sistemul nu poate recunoaste codul de bare, nu alimenteaza produsul pe banda. Exista un instrument care corecteaza erorile in procesul de sortare, crescand astfel acuratetea. Un cadru de corectie detecteaza pozitia produsului pe banda si daca acesta este prea departe la dreapta sau la stanga sistemul il impinge in pozitia ideala, asigurand un proces de sortare sigur si de incredere.
In zona sortatoarelor de inalta performanta, Beumer Group a dezvoltat OptiDrive, un sistem de tractiune eficient care ofera o alternativa economica fata de motoarele liniare conventionale asincron. Noul sistem ofera o crestere cu 85% a eficientei si extinde intervalul de service.

Articole similare

Ad