Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Crown, Jungheinrich, Still si Toyota, premiantii din 2014

Castigatorii celei de a doua editii a competitiei „International Forklift Truck of the Year 2014” au fost premiati in cadrul Galei CeMAT, cel mai important eveniment european de logistica si solutii de depozitare, organizat intre 19 si 23 mai la Hanovra (Germania). Juriul IFOY, din care fac parte 19 reviste europene – printre care se numara si Tranzit – si-a desemnat castigatorii in urma unui test extensiv desfasurat la finele lui martie la Hanovra, cu sprijinul Deutsche Messe, care a pus la dispozitie o hala intreaga din complexul expozitional. Crown, Jungheinrich si Still au castigat premiile IFOY pentru categoriile „Echipamente de depozitare”, „Stivuitoare cu contragreutate de peste 3,5 t” si, respectiv, „Vehicule cu ghidaj automat“, in timp ce Toyota si-a adjudecat doua titluri, cel pentru „Stivuitoare cu contragreutate sub 3,5 t“ si „Solutii intralogistice”.
 
Toti castigatorii au subliniat faptul ca rezultatele bune le apartin echipelor de cercetare si dezvoltare care vin cu idei tot mai inovative si simple in acelasi timp, privind cresterea eficientei si producti­vitatii firmelor care activeaza in logistica pentru terti si productie. Chiar daca nu se bucura inca de acelasi renume precum distinctii similare (International Truck of the Year sau International Van of the Year), IFOY creste ca imagine gratie sustinerii Deutsche Messe si VDMA (asociatia germana a industriei de echipamente de depozitare) si a unui purtator de cuvant de exceptie: Anita Würmser, fost redactor sef al revistei germane Verkhers Rundschau, care a fost, de altfel, si prezentatoarea ceremoniei de premiere IFOY.
Dupa numai doi ani de la infiintare, IFOY se bucura deja de respectul industriei de profil, pentru editia din 2015 juriul international de presa asteptand ca printre companiile inscrise la categoria „Solutii intralogistice” sa se numere si companiile care activeaza in domeniul solutiilor automatizate si dezvoltatorii de solutii software specializate, nu numai producatorii de echipamente.

Jungheinrich EFG S40, un castigator cu greutate
Jungheinrich EFG S40 a castigat categoria „Stivuitoare cu contragreutate de peste 3,5 t“ in fata Still RX 70-50. Pentru prima data la aceasta clasa de echipamente, energia economisita prin combinarea a numeroase tehnologii asigura un timp de operare atat de mare, incat stivuitorul poate lucra doua schimburi complete fara sa fie necesara incarcarea bateriei. Pachetul Pure Energy include trei componente: a patra generatie a tehnologiei pe curent alternativ in trei faze, impreuna cu elec­tro­nica si hidraulica compacta. Prima op­ti­mi­zeaza coordonarea hardware si soft­ware, aducandu-le la un nou nivel de eficienta. Rezultatul este maximum de putere la un consum redus de energie si posibilitatea de a opera doua schimburi cu o singura incarcare a bateriei.
Cu Jungheinrich EFG S40 Seria 5 se asigura maximizarea puterii, in con­ditiile obtinerii unui consum de energie cu 20% mai mic decat la modelul precedent, potrivit testului comparativ Andersom.

Articole similare

Ad
Ad