Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP Invest: Foarte multe business-uri s-au mutat in online. Continuam investitiile!

Efectele negative ale pandemiei provocata de COVID-19 nu s-au resimtit foarte acut pentru CTP Invest, cel mai mare dezvoltator de spatii logistice si industriale Clasa A din Romania, afirma Ana Dumitrache, Country Head al companiei, intr-un interviu pentru Tranzit. Motivul este legat de faptul ca foarte multe business-uri s-au mutat in online, iar depozitarea a devenit esentiala. 

„Faptul ca mult din retail s-a mutat online a facut ca depozitele sa devina vitale. Unele companii, care au stiut sa exploateze mai bine si mai repede aceasta directie de dezvoltare, au avut nevoie de spatiu. Vedem ca acei clienti ai nostri, care inca de anul trecut sau de acum doi ani au avut inspiratia si viziunea sa se dezvolte catre online, acum culeg roadele acestei viziuni. Sunt companii care acum castiga cota de piata datorita acestei pozitionari corecte”, a afirmat managerul CTP. 

La momentul de fata, in ciuda situatiei actuale compania deruleaza toate proiectele bugetate, santiere in plina desfasurare si pentru care are asumate termene de predare. „Clientii nostri au reconfirmat angajamentele pentru cladirile respective, nimeni nu a retras angajamentul. Construim cea mai mare cladire din Europa Centrala si de Est – in parcul CTPark Bucharest West, la km 23 pe A1, care este 100% inchiriata. Avem aceasta filosofie ca trebuie sa ne platim furnizorii corect si la timp, fara sa incercam sa profitam de aceste vremuri, pentru ca numai in acest fel economia se va misca. La randul nostru, ne asteptam ca toti partenerii nostri sa o impartaseasca (n.r. – filosofia), a punctat Ana Dumitrache. Acesta este si motivul pentru care CTP Invest, desi a avut solicitari din partea unor clienti, nu a aplicat derogari de la plata chiriei, insa a cautat solutii alaturi de acestia. Ana Dumitrache a mai explicat si faptul ca ratele lunare in spatiile logistice sunt cu mult mai mici decat cele in zona de office si mall-uri.
 
Pentru final de an, CTP Invest va livra spatiile pentru care si-a luat angajamentul anul trecut, insa pentru 2021 nu se poate spune cu certitudine daca planurile vor include anumite corectii, inclusiv la procentul de crestere, totul din cauza incertitudinii economice data de starea prezenta. „Raportul nostru interimar pentru 2020 arata foarte bine. Spatiile pe care le livram in acest an fac parte dintr-un plan de dezvoltare inceput anul trecut si atunci, cumva, rezultatele de anul acesta vor reflecta foarte multa munca depusa de anul trecut. Cred ca proiectele noastre pe 2021 vor arata diferit tocmai din cauza incertitudinii masive in care se regaseste acum economia si actorii ei principali. Abia in 2021 putem discuta daca vom fi in linie cu ceea ce am prevazut sau va trebui sa aplicam niste corectii”, a completat Ana Dumitrache, Country Head CTP Invest.

Articole similare

Ad