Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cum arata notificarea primita de la vama germana privind controlul respectarii MiLoG

Dupa publicarea, ieri, a stirii legate de solicitarea primita de o firma romaneasca de transport de a trimite catre vama germana a documentelor justificatoare privind plata unui anumit sofer care a efectuat transport catre Germania cu salariul minim brut de 8,5 euro/ora, am primit la redcatie numeroase e-mailuri si telefoane prin care eram rugati sa dam numele companiei care a primit aceasta notificare.
Ca si in cazul firmei care ne-a pus la dispozitie documentele referitoare la amenda luata in Franta pentru efectuarea de catre sofer a pauzei de odihna saptamanala normala in cabina camionului, ne vedem nevoiti de a preciza inca o data ca tinem la pastrarea confidentialitatii surselor.
 

Aproape 4.000 de persoane au citit de ieri pina azi stirea referitoare la inceperea controalelor privind respectarea MiLoG. Daca dintre acestea numai 100 l-ar suna pe transportatorul care ne-a pus la dispozitie materialele, ar insemna ca acesta sa nu mai faca altceva decat sa dea relatii la telefon fiecarui coleg de breasla ingrijorat.
Pentru ca fiecare sa cantareasca daca solicitarea este reala sau nu, daca este vorba de vreo firma care ar vrea sa spioneze sau nu activitatea respectivei firme, va punem la dispozitie documentul primit de transportatorul la care am facut referire, fara a fi vizibile denumirea companiei si numele soferului pentru care s-au cerut justificarile de plata.
Vom reveni cu mai multe informatii referitoare la aceste actiuni de control si in perioada urmatoare.
Descarcati aici documentul oficial primit de la vama germana.

Articole similare

Ad