Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Curtain SG03, premiata pentru sustenabilitate

Semiremorca-prelata Curtain SG03 produsa de CIMC Silvergreen a primit Premiul European pentru Sustenabilitate in Transporturi 2014 la categoria platforma cu prelata.
Premiul se acorda de doua ori pe an, iar juriul include reprezentanti ai comunitatii stiintifice, ai industriei, ai asociatiilor profesionale si ai presei. „Suntem incantati ca am primit acest premiu important”, a declarat Stefan Oberdörfer, membru al Consiliului de Management CIMC Silvergreen.
 

„Este o recunoastere si o motivare pentru ca ne incurajeaza sa continuam strategia companiei pentru a dezvolta echipamente mai ecologice si mai eficiente pentru industria transporturilor.”
La IAA 2012, CIMC Silvergreen a prezentat publicului pentru prima data conceptul de semiremorca neutra pentru mediu. Amprenta de CO2 generata in timpul productiei a fost compensata deoarece pentru fiecare prelata care paraseste linia de productie, CIMC Silvergreen contrabalanseaza emisiile de gaze cu efect de sera prin sustinerea unor proiecte de mediu in Germania, Kenya si China.

Articole similare