Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser achizitioneaza pachetul majoritar de la Oy Waco Logistics Finlanda

Kempten, 14 octombrie 2013. Dachser a majorat participatia in Oy Waco Logistics Finlanda. Compania de logistica aeriana si navala cu sediul central in Vantaa, in sudul Finlandei, nu departe de capitala Helsinki , are site-uri suplimentare in centrele comerciale Lahti , Oulo , Tampere si Vaasa si , prin urmare, acopera complet "tara celor o mie de lacuri". In 2012 , 54 de angajati au generat aproape 24 de milioane de euro in venituri pentru companie.
 

Waco Finlanda a fost infiintata in anul 1996 de cei mai importanti membri ai WACO ( Organizatia Mondiala Air Cargo ) si trei actionari finlandezi. Dupa achizitie, singurul actionar ramas in afara de Dachser este compania japoneza de logistica Nishitetsu Railroad ( NNR ). Dachser Air & Sea Logistics a colaborat cu NNR de zeci de ani si opereaza doua societati mixte in continuare in Europa , in Germania si Ungaria.
" Finlanda este o piata atractiva pentru traficul aerian si maritim. De aceea creste implicarea noastra acolo ", spune Thomas Reuter , managing director al Dachser Air & Sea Logistics. “Punem mare accent pe stabilitate si continuitate pentru clienti si angajati , si asa Waco Finlanda va continua sa fie un membru al Organizatiei Mondiale a transportului aerian de marfuri. In plus, compania va lucra mai strâns cu reteaua Dachser, cu rezultatul ca vom avea, de asemenea, posibilitatea de a oferi clientilor din Finlanda intreaga paleta de servicii de transport aerian si naval a Dachser la aceleasi standarde de calitate.”

Articole similare

Ad