Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dacia lansează Duster Pick-Up. Cât costă noul model

Dacia lansează în România versiunea Pick-Up a modelului Duster. Derivată din vehiculul 4×4 de serie și păstrând cotele de gabarit ale acestuia, versiunea Pick-Up este dezvoltată în colaborare cu carosierul Romturingia și are o sarcină utilă de 500 kg.

Comenzile pentru noua versiune sunt deschise începând din data de 22 octombrie în întreaga rețea comercială Dacia din România. Prețul de achiziție al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 Euro (TVA inclus).

Realizat din materiale compozite, pe o structură metalică și beneficiind de un sistem de acționare simplu și practic, oblonul benei păstrează designul exterior al hayonului care echipează modelul standard și integrează, în partea superioară, a treia lampă stop. Versiunea Duster Pick-Up este echipată cu motorizarea Blue dCi de 115 CP. Datorită cuplului maxim de 260 Nm la 2000 rot./min, această variantă de propulsie este adaptată oricărui regim de exploatare – în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil. Consumul este deosebit de redus, de numai 5,02 litri/100 km în ciclu urban și de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt, ceea ce constituie un avantaj major în utilizare“, se arată în comunicatul de presă.

Dacia Duster Pick-Up are un preț de pornire de 22.546 Euro (TVA inclus)

Duster Pick-Up este disponibil în culoarea Blanc Glacier și este echipat cu jante din aliaj de 16”.  Vehiculul beneficiază de toate elementele de siguranță aflate în dotarea modelului standard, printre care airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager, ABS cu repartitor electronic al forței de frânare, ESP și funcție anti-patinaj, sistem de asistență la demarajul în rampă, sistem de asistență la coborârea pantei.

CARACTERISTICI TEHNICE Duster PICK-UP

Dimensiuni

Lungime :                                                           4 341 mm

Lățime :                                                               1 822 mm (2 052 mm cu oglinzile retrovizoare)

Înălțime :                                                           1 678 mm

Ampatament :                                                  2 673 mm

Gardă la sol gol :                                                224 mm

Lungimea de încărcare a benei:                1 650 mm

Volumul util al benei :                                   1 000 litri

Sarcina utilă:                                                        500 kg

Articole similare

Ad