Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

DAF Roadshow Romania 2017, pe circuitul Academiei Titi Aur

Flota oficiala demo de camioane a producatorului olandez DAF, aflata intr-un circuit prin Europa, a facut o demonstratie de forta in data de 9 mai, pe terenul celui mai complex autodrom din tara – Academia Titi Aur. Dupa Romania, caravana s-a indreptat spre Ucraina, iar de acolo in Olanda.
Au avut ocazia sa se bucure de prezenta si de frumusetea camioanelor DAF peste 250 de parteneri ai EVW Holding, printre ei numarandu-se: clienti traditionali, potentiali clienti, furnizori, reprezentanti ai finantatorilor, asiguratorilor si autoritatilor, plus o larga participare a presei de specialitate, se arata intr-un comunicat al importatorului.
 

Astfel, pentru a marca increderea de care se bucura camioanele DAF in randul utilizatorilor, si pentru a pune in valoare atat aspectul cat si fiabilitatea lor, a fost organizat un concurs de frumusete pentru camioanele DAF, adresat clientilor, care au fost invitati sa expuna cele mai frumoase camioane DAF pe care le detin, indiferent de varsta si de domeniul de utilizare. La final, in urma votului publicului, au fost premiate primele trei locuri, cu vouchere pentru piese si accesori originale DAF, si pachete de service .
Ca un element inedit, a fost expus -in afara concursului- un camion DAF din 1965, model 2300 DO cu motor Cummings, aflat in perfecta stare de functionare. Aceasta demonstreaza inca o data longevitatea si fiabilitatea acestor camioane. De asemenea, cele mai solicitate au fost sesiunile de test drive, participantii aflandu-se la volanul vehiculelor oficiale pregatite special de fabrica pentru DAF Roadshow 2016: XF 440 FT SpaceCab, CF 440 FA si CF 370 FAR. Cei prezenti au putut sa le testeze pe circuit, simuland conditiile reale de exploatare. Astfel, pe circuitul de asfalt a fost disponibil un cap tractor cu semiremorca, circuitul de macadam a aratat rezistenta la exploatare in regim de santier de constructii, iar zona de jaloane a pus in evidenta manevrabilitatea.
Nu mai putin de trei autobuze si autocare VDL au fost la dispozitia participantilor, pentru vizitare si testare. EVW Holding, fiind importatorul si distribuitorul oficial in Romania al VDL Bus&Coach, a a expus trei vehicule demo VDL. Doritorii au putut sa testeze pe circuit noul autocar VDL Futura VDL FMD2-129 / 370. Finalul zilei a fost incununat de bucuria participantilor ce au castigat la tombola ocazia unei excursii DAF Experience la Eindhoven – sediul central DAF, unde vor afla totul despre procesul de fabricare si tehnologia din spatele camioanelor DAF.

Articole similare

Ad