Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad

Daikin România lansează propriul magazin online și devine primul producător de sisteme de aer condiționat care se adresează direct consumatorilor

Daikin România, subsidiara locală a liderului mondial pe piața aparatelor de aer condiționat, lansează magazinul online prin intermediul căruia oferă acces clienților B2C la soluțiile de climatizare și purificare a aerului, direct din confortul propriei locuințe, propulsând astfel Daikin printre companiile axate pe servicii digitale.

Platforma online se numește buydaikin.ro. Daikin România devine primul producător din piața locală a sistemelor de aer condiționat care mizează pe propria platformă de comerț online pentru a le pune la dispozitie clienților săi servicii integrate de vânzare, precum: consultanță digitală, instalare rapidă asigurată de profesioniști, costuri transparente, garanție extinsă, transport gratuit și suport permanent post-vânzare pentru produsele destinate calității aerului din locuință, consolidându-și în acest fel poziția de lider pe piata HVAC-R din România.

Indiferent de modelul de aparat de aer condiționat achiziționat ales, montajul este asigurat de un partener autorizat Daikin rapid, în maximum 5 zile de la data achizitiei, iar costurile pentru aceste servicii sunt incluse în mod transparent în coșul de cumpărături, arată compania. Astfel, clienții beneficiază de un pachet complet de servicii încă din etapa de achiziție, economisind timpul pe care l-ar fi alocat pentru identificarea unui centru service autorizat sau pentru stabilirea montajului.

Platforma online buydaikin.ro oferă transport gratuit pentru orice comandă, indiferent de valoarea acesteia, iar unitățile de aer condiționat înscrise în platforma Stand By Me, vor beneficia gratuit de garanție extinsă de până la 5 ani.

„Încă de la începutul pandemiei, de când casele au devenit și birou, dar și grădiniță, școală, sală de sport și nu numai, a crescut preocuparea oamenilor pentru calitatea aerului din spațiile în care își petrec timpul și, în același timp, s-a schimbat radical felul în care fac cumpărături. Dorim să asigurăm un proces cât mai simplu și rapid, atât pentru achiziționarea echipamentelor performante de răcire și purificare a aerului, cât și pentru serviciile de montaj și transport. Astfel, consumatorul se poate bucura de cea mai bună calitate a aerului din interior în cel mai scurt timp”, spune Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

În anul financiar încheiat la 31 martie 2021, compania a continuat trendul ascendent și și-a menținut poziția de lider al pieței HVAC-R din România cu o creștere a afacerilor de 8% față de anul anterior, depășind 30 milioane de euro cifră de afaceri. Trendul pozitiv va continua și în anul fiscal 2021-2022, datorită creșterii volumului activității în sectorul construcțiilor, dar și revenirii investițiilor în zona comercială și mai ales în HoReCa.

Articole similare

Ad