Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Daimler Buses a livrat 864 de autobuze către Área Metropolitana de Lisboa, regiunea care înconjoară capitala țării, Lisabona.

Daimler Buses a finalizat cu succes una dintre cele mai mari comenzi din istoria sa și una dintre cele mai ample licitații din Europa în 2021 și 2022: 864 de autobuze Mercedes-Benz preiau acum transportul urban și interurban în regiunea AML (Área Metropolitana de Lisboa) din jurul capitalei portugheze Lisabona. Livrările au început în 2021 cu 111 vehicule și au fost finalizate la sfârșitul lunii decembrie 2022.

În centrul atenției:  Autobuzul cu podea joasă Conecto și autobuzul interurban Intouro

„Comanda record din Portugalia cu 864 de autobuze Mercedes-Benz reprezintă un succes remarcabil pentru Daimler Buses și o adevărată piatră de hotar pentru EvoBus Portugal”, spune Mirko Sgodda, șef de vânzări, marketing și servicii pentru clienți la Daimler Buses.

Comanda din Portugalia constă în 633 de autobuze Mercedes-Benz Conecto cu podea joasă, 157 de autobuze interurbane Mercedes-Benz Intouro, 50 de autobuze compacte Mercedes-Benz Citaro K cu podea joasă și patru șasiuri de autobuz Mercedes-Benz OC 500. Alte 20 de microbuze bazate pe modelul Mercedes-Benz Sprinter fac, de asemenea, parte din comandă.

864 de autobuze pentru o jumătate de duzină de companii de transport

Daimler Buses va livra cele 864 de autobuze companiilor de transport Alsa Todi (154 de vehicule) și Barraqueiro Transportes (710 autobuze), în calitate de lider al unui consorțiu care include Barraqueiro Transportes, Scott Via, Viac͂ao Alvorada, Rodoviária de Lisboa și Vimeca. Alsa și Barraqueiro sunt cele mai mari companii de autobuze și autocare din Peninsula Iberică. Daimler Buses a fost întotdeauna foarte bine reprezentată în flotele lor, cu câteva mii de vehicule fiecare.

Regiunea AML (Área Metropolitana de Lisboa) este formată din capitala portugheză și alte 18 districte din regiunea înconjurătoare. Aproape o treime din populația portugheză locuiește aici, însumând aproape trei milioane de persoane. Este, de asemenea, cea mai puternică regiune din punct de vedere economic a țării.

Licitația include autobuze pentru toate districtele și orașele din regiunea AML, cu excepția capitalei Lisabona, Barreiro și Cascais de pe coasta atlantică. Autobuzele Mercedes-Benz vor întineri în mod semnificativ, dintr-o singură lovitură, flota regiunii.

Echipamente sigure, economice și confortabile Noile autobuze care poartă steaua sunt atât sigure, cât și confortabile, cu echipamente care variază de la asistentul activ de frânare Preventive Brake Assist, monitorizarea presiunii în pneuri (TPM) și sistemele de aer condiționat până la porturi USB pentru dispozitivele pasagerilor. Sistemul de propulsie al autobuzelor Conecto, Intouro și Citaro K este alcătuit din motoare Mercedes-Benz OM 936 economice și cu emisii reduse, cu o putere de 220 kW (299 CP) și transmisii automate Voith Diwa 6 convertizoare. Datorită unui modul de recuperare pentru recuperarea energiei, autobuzele/autobuzele sunt extrem de economice și ecologice.

Busübergabe: 864 Mercedes-Benz Omnibusse für Área Metropolitana de Lisboa, davon 633 Niederflurbusse vom Typ Conecto Fahrzeug Bus handover: 864 Mercedes-Benz buses for Área Metropolitana de Lisboa, including 633 low-floor buses of the Conecto type Vehicle.

Articole similare

Ad