Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

DB Schenker a fost transportatorul oficial al delegatiei Romaniei la Eurovision

DB Schenker Logistics, furnizorul de solutii logistice si transport, continua traditia si a sprijinit inca o data echipa Romaniei la concursul Eurovision.
Ca si in anii precedenti, DB Schenker a transportat recuzita, precum si echipamentele muzicale utilizate de delegatia Romaniei.
Pentru a livra in cele mai bune conditii echipamentele a fost utilizata o solutie complexa de transport, prin combinarea expeditiilor aeriene si a serviciilor de transport rutier. Materialele folosite de artisti au ajuns in siguranta in Copenhaga, capitala Danemarcei, locatia unde s-a desfasurat competitia muzicala.
 

Serviciul DB SCHENKERjetcargo este solutia personalizata ce a fost furnizata pentru transportul in regim de urgenta a echipamentelor. Aceasta reprezinta cea mai rapida solutie de transport pe ruta catre Copenhaga, prin aeroportul din Bucuresti.
Pentru returul bunurilor se va utiliza reteaua internationala de transport rutier a grupului DB Schenker. Incarcaturile vor fi livrate prin intermediul conexiunii directe disponibile intre Danemarca si Bucuresti.
“Televiziunea Romana investeste si de aceasta data incredere in DB Schenker Logistics pentru a fi furnizorul de solutii logistice si transport deoarece noi putem intotdeauna sa oferim serviciile complexe solicitate. Acest parteneriat de succes se datoreaza, in cea mai mare masura, devotamentului angajatilor nostri. Ei reprezinta resursa noastra cea mai de pret”, a declarat Albin Budinsky, CEO DB Schenker Logistics in Romania.
Colaborarea dintre DB Schenker Logistics si Televiziunea Romana a inceput in 2009, cand Romania a fost reprezentata de interpreta Elena Gheorghe, urmand colaborarile din 2010 si 2012, cand pe scena Eurovision au urcat Paula Seling si Ovi, respectiv trupa Mandinga. In 2013, Romania a fost reprezentata de Cezar Oatu, iar in 2014, Paula Seling si Ovi au cantat din nou pe scena Eurovision.

Articole similare

Ad