Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker optimizează utilizarea capacității cu noul algoritm BinPACKER

Algoritmul calculează cea mai eficientă soluție de încărcare: creșterea utilizării capacității cu până la 10%, prețuri mai rapide și tarife mai transparente, creșteri ale eficienței către o logistică mai sustenabilă.

DB Schenker valorifică inovația premiată pentru a asigura mai multă eficiență și mai puțin spațiu liber pe toate modurile de transport. Cu noul algoritm BinPACKER, experții în logistică de la DB Schenker pot acum optimiza procesul de planificare a încărcării pentru a aranja obiecte de dimensiuni diferite, utilizând perfect spațiul limitat. Maximizarea utilizării capacității cu ajutorul inteligenței 3D unice BinPACKER reduce în cele din urmă costurile și emisiile.

BinPACKER a fost dezvoltat de unitatea Global Data Strategy & Analytics a DB Schenker. Algoritmii matematici sunt utilizați pentru a calcula cea mai eficientă soluție de încărcare pentru transportul maritim, încărcăturile camioanelor sau paleții din depozite. Instrumentul include îndrumări pas cu pas, o vizualizare 3D a aranjamentului de încărcare și mutarea aranjamentului final al pachetelor individuale cu mouse-ul cu funcțiile “drag and drop”. Clienții beneficiază de o eficiență sporită, precum și de primirea unor cotații de preț mai rapide și mai transparente. BinPACKER poate fi utilizat și pentru calcularea suprafeței de podea ocupate de partidele de marfă LTL sau în scopuri de ofertă.

Dr. Holger Köhler, director Business Consulting Data Analytics: „BinPACKER este un exemplu excelent din multe în care DB Schenker conduce inovația nu numai la DB Schenker, ci și pentru clienții noștri. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți caracteristicile pachetului, cum ar fi greutatea, dimensiunea sau sarcina maximă permisă deasupra diferitelor pachete pe care doriți să le expediați. BinPACKER va oferi apoi o soluție eficientă pentru a expedia toate piesele diferite. ” Prima versiune a BinPACKER este deja utilizată de personalul DB Schenker. Algoritmul de “umplere” a fost dezvoltat și optimizat împreună cu experți în materie din operațiuni la mai multe locații Schenker. La testele-pilot pentru încărcarea containerelor și camioanelor s-a dovedit că BinPACKER ajută la creșterea utilizării containerelor cu până la 10%. Acesta nu este doar un avantaj al costurilor, ci și o contribuție măsurabilă la protejarea mediului.

Articole similare

Ad