Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

De 13 ani in Romania

Reamintim ca Star Transmission a fost infiintata in 2001 si de atunci se produc la Cugir roti dintate, axe si componente prelucrate pentru motoare, cutii de viteza si sisteme de directie, si tot aici se afla si centrul de tehnologii din care fac parte productia de prototipuri si un centru de instruire. Iar la Sebes, unde in prezent lucreaza circa 1.200 de angajati, a inceput montajul de cutii de viteza automate cu cinci trepte in 2013, iar din 2014 se monteaza transmisiile 7G-DCT cu dublu ambreiaj. In plus, cu sprijin de la Guvernul Romaniei, STC este una dintre primele companii care propun un sistem de educatie dual dupa modelul statului german Baden-Württemberg, al carui scop este acela de a oferi tinerilor din regiunea Alba perspective de cariera, asigurand in acelasi timp dezvoltarea fortei de munca pentru Star Transmission.
 

Din septembrie 2013, odata cu inaugurarea Scolii Duale din Alba-Iulia, STC, alaturi de alte cinci companii din judet, instruieste tineri in profesii tehnice, cum ar fi electro-mecanici sau turnatori-matriteri.
Responsabila cu producerea de componente pentru motoare si cutii de viteze si cu montajul transmisiilor automate, STC se numara printre locatiile internationale ale retelei Mercedes-Benz Cars Powertrain, alaturi de centrele din Beijing (China) – unde se fac din 2013 motoare pentru fabricile locale de autoturisme si autoutilitare MB – si Decherd (Tennessee, SUA) – unde in 2014 Daimler si Nissan vor incepe, in uzina acestuia din urma, …

Articole similare